Mihai Bendeac, în rolul lui Nuțu Cămătaru. Cum a reacționat actorul când i s-a propus să joace într-un film despre viața celebrului interlop: „Iau 30 de kilograme în greutate”

Data publicării:
Mihai Bendeac ar putea juca rolul lui Nuțu Cămătaru în filmul lui Codin Maticiuc
Descriere foto: Mihai Bendeac ar putea juca rolul lui Nuțu Cămătaru în filmul lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc i-a propus lui Mihai Bendeac să joace rolul lui Nuțu Cămătaru în filmul pe care vrea să-l adapteze după cartea recent lansată: „Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Cămătaru”.

Codin Maticiuc a lansat ieri o carte despre viața celebrului interlop Ion Balint. Intitulată „Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Cămătaru”, cartea spune povestea din culisele vieții celebrului interlop. Codin Maticiuc dezvăluie că a stat 5 ani de zile pe lângă Nuțu Cămătaru, pentru a se putea documenta și pentru a putea reda în carte realitatea neștiută de publicul larg. 

Cum cartea se anunță un mare succes, vedeta vrea să facă și un film pe acest subiect. Pentru rolul principal, Codin Maticiuc vrea să apeleze la bunul său prieten, actorul Mihai Bendeac. 

 „Am vorbit, principial, așa i-am zis: «Băi, te văd un Nuțu tânăr». Și mi-a spus că i-ar plăcea, i se pare challenging un asemenea personaj”, a spus Codin Maticiuc pentru Fanatik. În principiu, Bendeac a acceptat”, a mai completat autorul biografiei lui Nuțu Cămătaru. 

Reacția lui Mihai Bendeac


Mihai Bendeac a vorbit și el despre posibilitatea de a accepta acest rol și spune că ar trebui să lucreze cîteva luni bune pentru a putea intra în pielea personajului. 

 „Dacă șase luni studiez, iau 30 de kilograme în greutate și nu fac nimic altceva, da, în final aș putea fi pregătit. Om trăi și-om vedea”, a spus, pentru FANATIK, Mihai Bendeac.

 

Nuțu Cămătaru nu vrea să fie un exemplu de urmat

 

Miercuri, 24 noiembrie, în cadrul lansării cărții, Nuțu Cămătaru a declarat că nu a dorit inițial ca această carte să apară și spune că nu vrea să fie un exemplu pentru nimeni, nici pentru copii săi. 


„Am scris cu Codin această carte, eu nu am vrut să o scriu. Codin a fost la momentul potrivit şi la locul potrivit. (..) 

Nu vreau să fiu promovat cu această carte, nu vreau să se ia nimeni după mine, nici pe copiii mei nu i-am învăţat să îmi urmeze calea. Mie nu-mi trebuie promovare, eu sunt născut şi crescut în Bucureşti, credeţi-mă că mă cunosc şi pietrele de stradă.”, spune Nuțu Cămătaru.


Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Camataru 
   Aceasta este cartea mea. O carte la care am lucrat în ultimii 5 ani de zile.

   Am realizat că este un subiect prin 2014 când, aflându-ma la Miami, pe prima pagină a ziarului Miami Herald era Nuțu Camataru. Abia în 2017 am găsit o cunoștință comună care m-a dus la Nuțu. Am reușit să-l conving să mă lase să îi aflu povestea. 5 ani de zile am stat pe lângă el de la nunti și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești. Am văzut și condițiile generale din penitenciare dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru "Inamicul Public Numărul Unu".

   5 ani de zile. 5 ani de când am intrat în lumea lui, i-am cunoscut deopotriva anturajul și dușmanii, poveștile și familia. 5 ani de când am primit un acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi. 5 ani de zile în care am fost martorul tăcut al unor răfuieli și reglări de conturi cum nu mi-am putut imagina ca există, narate cu lux de amănunte de leaderul clanului Cămătaru.

  Aceasta carte are un prezent, observat de mine, un baiat ce a pășit într-un univers necunoscut și un trecut, povestit de nimeni altul decât Nuțu Camataru. Un trecut care-l privește și-n care se amestecă mafia străzii cu cea a politicii. Cât a cântărit prezența lui Ion Balint în viața unor "grei" ca Gigi Becali sau Marian Vanghelie și mulți alții? Veți afla acum.(...)

P. S. La final vă las cu un citat din carte, atât cât să intrați în atmosfera lucrurilor care se petrec acolo:
"… a golit un spray de-ăla paralizant in cort. Sa fi văzut cum se călcau in picioare sa iasă. Dar ai dracului veniseră pregătiți. Imediat au scos săbiile la noi. 
Jur ca am crezut c-a omorât douaj de inși. Dar le-a rupt doar picioarele. Atunci Gușă al meu a ridicat un topor de pe jos și s-a apucat de ei."”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel