Mihai Bendeac, declarație de dragoste din partea Celiei. Actorul a făcut dezvăluiri din relația cu artista: "Am suferit ca un câine"

Data publicării:
Mihai Bnedeac și Celia, colaj foto/ sursa instagram
Descriere foto: Mihai Bnedeac și Celia, colaj foto/ sursa instagram

Mihai Bendeac a făcut dezvăluiri inedite din relația pe care a avut-o cu Celia, în urmă cu mulți ani. Artista i-a făcut și o declarație de dragoste specială.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniți burlaci. De-a lungul timpului, actorul s-a iubit cu femei extrem de frumoase, însă niciuna nu a reușit să îl convingă să ajungă în fața altarului. Mai mult decât atât, Mihai Bendeac a ales de fiecare dată să fie discret în ceea ce privește relațiile amoroase.

Recent, Mihai Bendeac le-a făcut fanilor o dezvăluire inedită, pe rețelele de socializare. Mai exact, acesta a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Celia, în urmă cu mulți ani. Deși lucrurile nu au mers între ei și s-au despărțit ulterior, ambii și-au adus numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt.

Mihai Bendeac a mărturisit că Celia i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste, la câteva zile după despărțire. Mai exact, artista a compus o melodie intitulată  „Dor de noi (joi)”. Actorul a povestit că a fost extrem de impresionat, ba chiar a suferit în urma acestei despărțiri.

„Voiam să spun de foarte mult timp o chestie. Am trăit destul de multe în această existență și sper să nu se supere nimeni că spun asta, dar cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care au ca bărbat am primit-o vreodată și îmi permit să spun asta pentru că a fost o relație de notorietate, acum ani și ani de zile. Cea mai frumoasă declarație de dragoste a fost de la Celia, când am decis amândoi să nu ne mai întâlnim niciodată pentru că era totul extrem de latin în ceea ce trăiam și mi-a trimis în joia de după despărțirea noastră această melodie.

Nu pot să nu recunosc faptul că mi-a rămas întipărită și a rămas cea mai bună melodie de dragoste și faptul că era pentru mine m-a marcat profund. Am suferit ca un câine. Uite că uneori și despărțirile pot să producă niște melodii frumoase și da, descrie foarte mult ce am trăit în perioada aia. E superbă!” a spus Mihai Bendeac pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel