Mihai Albu, relație tensionată cu Iulia Albu. Ce îl deranjează pe celebrul designer: „Simt uneori că înnebunesc”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Albu, foto faceboook
Descriere foto: Mihai Albu, foto faceboook

Mihai Albu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Iulia Albu. 

Mihai Albu și fosta lui soție au în continuare o relație extrem de tensionată. Celebrul designer este nemulțumit deoarece Iulia Albu nu îi permite să aibă o relație mai apropiată cu fiica lor, Mikaela, în vârstă de 11 ani.


”Sunt unele mame care nu vor să aibă de-a face cu tații copiilor, consideră că sunt, nu știu, altă familie, și evită să îi implice în viața copilului. Ea decide tot în legătură cu Mikaela, nu ne consultăm.


Nu pot să vorbesc cu ea, atunci când este la fosta mea soție. Are telefon, dar are restricționate toate apelurile, dar așa a considerat mama ei că este bine să facă. Eu m-am gândit că, totuși, poate vrea să vorbească cu o prietenă, cu tatăl ei, dar nu i se permite”, a explicat designerul Mihai Albu pentru Fanatik

Mihai Albu, victima unei escrocherii. Fostul soț al Iuliei Albu a ajuns la poliție: "Am depus plângere penală"


Mihai Albu se plânge că fosta soție nici măcar nu îi permite să vorbească cu fiica lui la telefon. De câte ori o sună pentru a vorbi cu Mikaela, vedeta găsește tot felul de scuze pentru care micuța nu poate vorbi cu tatăl ei. 


”Când sun, fosta soție îmi spune că fetița nu este în preajmă, că are teme de făcut, sau alte scuze. Uneori mă sună înapoi, dar de cele mai multe ori, nu o face”, a adăugat designerul. 


Mihai Albu este totuși mulțumit deoarece în ultima perioadă fosta lui soție a ținut cont de înțelegerile de la divorț și îi permite să își vadă fiica. Celebrul designer își poate vedea fiica 4 zile pe lună, timp în care o învață să deseneze, se plimbă în parc și fac lecțiile pentru școală.


”Acum lucrurile sunt respectate în proporție de 90%, înainte erau, să zic, 40%. Dar acum, patru zile pe lună, stau cu Mikaela, chiar dacă nu mi se permite să iau legătura cu ea în rest și, sincer, simt uneori că înnebunesc. Mi-ar plăcea să o văd mai des, să stau cu ea mai mult”, a spus Mihai Albu. 

 

Iulia Albu îl face praf pe Ciprian Marica: „Are un stil mai relaxat si pentru ca s-au deschis hotelurile pe litoral”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel