Mihai Albu, victima unei escrocherii. Fostul soț al Iuliei Albu a ajuns la poliție: "Am depus plângere penală"

Data publicării:
Mihai Albu, sursa facebook
Descriere foto: Mihai Albu, sursa facebook

Mihai Albu a ajuns victima unei firme-fantomă, după ce a încercat să  se reinventeze pe plan profesional.

Din cauza pandemiei de coronavirus, extrem de multă lume a fost afectată din punct de vedere profesional. Printre aceștia se numără și designerul Mihai Albu, motiv pentru care a fost nevoit să se reinventeze pentru a putea supraviețui în branșă.

Fostul soț al Iuliei Albu s-a concentrat pe încălțăminte casual, la prețuri accesibile și a decis să-și cumpere un domeniu, dar a căzut într-o capcană. Designerul a plătit, de fapt, unei firme-fantomă din străinătate, dar care se substituie unei firme românești.

”Am vrut să-mi cumpăr online un domeniu pentru site-ul meu, dar am plătit unei firme-fantomă. Pare a fi o grupare bine pusă la punct, din străinătate, Poliția investighează cazul, am făcut plângere penală. Am plătit prin Internet, cu cardul, părea totul în regulă, însă contabilul firmei mele m-a anunțat că suma de 1.700 de lei s-a dus către o firmă-fantomă, care nu există, și nu pot justifica banii, din punct de vedere legal., a declarat Mihai Albu pentru Impact.

Mihai Albu a decis să meargă la poliție pentru a-și recupera banii pierduți. Acesta a depus și o plângere penală.

”Am luat legătura cu Poliția, investighează cazul, este o fraudă cibernetică, am făcut plângere penală, sunt foarte mulți păgubiți, este vorba despre o grupare bine pusă la punct. Este o firmă din străinătate, dar care se substituie unei firme românești. Sper să-mi recuperez banii.

Hoții aștia nu se lasă, au mai avut încercări de a mă prădui! Am transmis e-mai-ul celor de la bancă, în speranța că vor depune plângere la organele abilitate în a descoperi escrocii. Nu am mai completat cu datele cerute, ca data trecută. Aveți grija cu toții . Am sunat la bancă, le-am trimis mail-ul și mi-au blocat cardul imediat. S-a adeverit că era o tentativă de fraudă”, a mai spus designerul pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel