Mihaela Tatu, despre întoarcerea în televiziune. Cu ce se ocupă în prezent vedeta

Data actualizării: | Data publicării:
Mihaela Tatu, foto Antena 1
Descriere foto: Mihaela Tatu, foto Antena 1

Mihaela Tatu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. 

Mihaela Tatu a renunțat la cariera sa în televiziune din cauza problemelor de sănătate. Vedeta a prezentat emisiunea ”De 3x femeie”, de pe Acasă Tv. În prezent, Mihaela susține un curs de Public Speaking și spune că s-ar întoarce în televiziune doar dacă ar avea o emisiune cu care să rezoneze. 


„Nu prea îmi este dor de televiziune, pentru că nici nu știu ce înseamnă să te plictisești. Sunt implicată în tot felul de proiecte frumoase printre care dau și voce pentru povești, fac audiobook-uri. Însă, când îmi este dor de televiziune, vin la o emisiune și îmi trece dorul. Mi-ar plăcea să prezint o emisiune cu care să rezonez, altfel nu stau să prezint orice nu mi se potrivește. Nu contează postul de televiziune unde lucrez, ci emisiunea, să rezonez cu ea. Pe lângă muncă am călătorit și foarte mult în ultima perioadă: în Turcia, Egipt, iar acum urmează să plec în Zanzibar, după care în Berlin, iar mai apoi în Irlanda”, a spus Mihaela Tatu pentru impact.ro.


Fosta prezentatoare TV este foarte atentă la felul cum arată, iar pentru asta se preocupă mult de alimentele pe care le consumă. Mihaela Tatu a mărturisit că ia vitamina C, colagen și acid hialuronic cu apă. Pentru a avea grijă de tenul ei, vedeta spune că nu doarme niciodată machiată. 


„Nu fac nimic deosebit pentru a arăta așa. În fiecare seară mă demachiez și mă dau cu creamă de față. Plus că folosesc produse de calitate pentru că este vorba despre pielea mea, totuși am vârsta de 58 de ani. Dimineața mă demachiez și mă dau cu loțiune micelară, după care am un ser de față. Însă, pe lângă toate aceste trucuri de înfrumusețare, contează foarte mult și alimentația. Iau vitamina C, colagen și acid hialuronic cu apă. Nu beau apă cu lămâie, nu îmi place”, a mai spus vedeta. 

 

Citește și: Andreea Marin, despre nunta cu Adrian Brâncoveanu. Ce planuri au cei doi îndrăgostiți: „Locuim împreună”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel