Andreea Marin, despre nunta cu Adrian Brâncoveanu. Ce planuri au cei doi îndrăgostiți: „Locuim împreună”

Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin a făcut noi dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu. Ce spune Zâna despre marele eveniment?

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Chiar dacă pe plan profesional se bucură de un succes imens, aceasta nu poate spune că a avut același noroc și în ceea ce privește dragostea. Zâna a avut de-a lungul timpului mai multe dezamăgiri pe plan amoros, dar niciodată nu s-a oprit din a spera că își va întâlni sufletul pereche, alături de care să rămână până la adânci bătrâneți. 


Andreea Marin trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Frumoasa prezentatoare TV a vorbit despre planurile de nuntă, dar și despre cum s-a cunoscut cu noul ei iubit. 


„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici. 


Chiar dacă nu a fost dragoste la prima vedere, Zâna spune că totul a venit de la sine, în timp, iar asta i-a unit și mai mult. Cei doi locuiesc împreună, dar încă nu au planuri de nuntă, deoarece prezentatoarea TV spune că pot trăi o frumoasă poveste de dragoste și fără să treacă la nivelul următor. 


„În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta”,  a spus Andreea Marin într-o emisiune TV.

 

Relația Andreei Marin cu Adrian Brâncoveanu a fost pusă de multe ori la încercare, deoarece timp de doi ani, diplomatul, a locuit în Africa.

 

„Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună”, declara, în luna martie, Andreea Marin.

 

Citește și: Andreea Marin, destăinuri despre primul iubit al fiicei sale: „Violeta e destul de rușinoasă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel