Mihaela Rădulescu, umilită de Iulia Albu: „Aici se oprește admirația mea pentru ea”

Data publicării:
Iulia Albu, foto Instagram
Descriere foto: Iulia Albu, foto Instagram

Iulia Albu a atacat-o pe Mihaela Rădulescu. 

Iulia Albu este gazda unei emisiuni de fashion de la Antena Stars, numită "Poliția Modei", acolo unde face ceea ce știe mai bine, să critice ținutele vedetelor din showbiz-ul românesc.

În ultima emisiune, Iulia Albu a umilit-o pe Mihaela Rădulescu. Încercând să facă o glumă, criticul de modă a ajuns să o facă pe Mihaela Rădulescu "parașută", potrivit DC News.

Fosta parteneră a lui Dani Oțil nu s-a abținut și i-a dat replica stilistei imediat. 

În emisiune, au fost invitați băieții de la "Noaptea Târziu", Cuza și Emi, alături de care Iulia Albu a comentat mai multe ținute și diferite aspecte din lumea mondenă și le-a aruncat replica tăioasă la adresa Mihaelei Rădulescu.

"Dar și domnului Felix îi plac parașutele, vouă nu?", a spus Iulia Albu, în cadrul emisiunii "Poliția Modei".

Surprins de spusele Iuliei Albu, Emi i-a răspuns timid Iuliei Albu, ca și cum nu vrea să fie implicat în conflictul dintre cele două dive.

"Mai mult parapanta", a spus Emi.

Mihaela Rădulescu nu a trecut cu vederea spusele Iuliei Albu, așa că a publicat pe Instagram o fotografie cu bolidul de lux al lui Felix Baumgartner, alături de care a scris: "El conduce acea frumusețe, eu merg ca una".

Iulia Albu a continuat: "Nu a fost niciodată un etalon. Cam aici se oprește admirația mea pentru ea"

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel