Mihaela Rădulescu și-a ieșit din minți. Mesaj ACID pentru cei care o critică: „N-am chef de oameni răi sau proști”

Data publicării:
Mihaela Rădulescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu, sursa foto Instagram

Mihaela Rădulescu a ajuns la capătul răbdării. Vedeta nu mai poate suporta mesajele negative din mediul online. Cum le închide gura răutăcioșilor?

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Chiar dacă este îndrăgită de mii de oameni, aceasta nu poate trece cu vedere atunci când primește mesaje negative în mediul online. 


În cadrul unei postări pe Instagram aceasta a dezvăluit ce le face celor care o jignesc sau care încurajează un comportament agresiv pe internet. 


Vedeta a mărtursit și care sunt categoriile de oameni care o critică și care au doar reacții negative la postările ei. 


„Mă gândeam la toți oamenii ăștia triști pe care-i blochez zilnic - femei neiubite și incapabile să se adapteze…, „barbați“ care mă jignesc prioritar despre vârstă, tot soiul de starlete porno care intră primele la comentarii, doar-doar le va deschide cineva pagina, diverși comercianți de bitcoins sau care promovează tot felul de păcăleli financiare. Cred că pe toți colegii mei de breaslă îi vizitează astfel de personaje. Nu știu cum fac ei, dar eu blochez tot ce mișcă în direcția negativă, tot ce e jignire sau critică stupidă față de mine sau față de oameni pe care-i prețuiesc. N-am chef de oameni răi sau proști. N-am timp să le explic și nici vreo pornire de-ai aduce pe o cale mai bună”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram. 


De-a lungul timpului, Mihaela Rădulescu a fost acuzată că a exagerat cu operațiile estetice. La 51 de ani, vedeta se poate lăuda cu un corp perfect, ca tras prin inel. Sătulă de toate comentarie răutăcioase, Mihaea Rădulescu s-a hotărât să le dea o replică dură celor care o acuză că a exagerat cu operațiile estetice. 


„Sunt criticată din mai multe puncte de vedere, dar m-am obişnuit cu asta. De o viaţă e aşa. Nu mai am nici o apăsare, aveam când eram mai tânără. Dacă n-am fi criticaţi în meseria asta, ar însemna că nu prezentăm interes.


Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate.


Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara. Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare. Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef”, a declarat Mihalea Rădulescu, potrivit Click.ro.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg)

 

Citește și: Mihaela Rădulescu trece prin momente grele. Ce s-a întâmplat cu fiul ei, Ayan: "Sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea"

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel