Mihaela Rădulescu trece prin momente grele. Ce s-a întâmplat cu fiul ei, Ayan: "Sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea"

Mihaela Rădulescu și fiul ei, sursa instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu și fiul ei, sursa instagram

Mihaela Rădulescu trece prin momente delicate din cauza fiului său, Ayan. 

Mihaela Rădulescu se poate considera o femeie norocoasă. Pe lângă cariera de succes, dar și viața pe care o duce la Monacco, aceasta se mândrește și cu fiul ei, Ayan.

La doar 17 ani abia împliniți, Ayan Schwartzenberg este un tânăr extrem de atractiv din multe puncte de vedere. Pe lângă faptul că este foarte frumos și inteligent, acesta este pasionat de sport și cibernetică, motiv pentru care Mihaela Rădulescu se mândrește cu el.

Acum, însă, vedeta trece prin momente dificile, deoarece fiul său, Ayan va pleca departe de casă pentru studii. Tânărul a fost admis la două universități din America. Chiar dacă este încântată de reușita lui Ayan, Mihaela Rădulescu a mărturisit că plecarea acestuia de acasă a întristat-o profund. Ayan Schwartzenberg locuiește acum într-un campus universitar din New Jersey.

”El e într-un moment de reuşită. E pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea. Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo…Eu am făcut exces în a păstra lucrurile copilului meu. Mi-e greu să mă desprind. La mine e o întârziere în a mă desprinde de vârstele lui, am rămas cu un delay… Inclusiv acum mi-e greu să ştiu că iar pleacă din vacanţă în America şi iar rămâne casa goală”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit redactia.ro

 

Mihaela Rădulescu  și-a dorit ca acesta să studieze în America.

”Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar. Chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ. Știam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă.

Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele. Trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare. Pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate. Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 14 aug 2021, 12:22 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience