Mihaela Rădulescu, apariție de senzație. Ce look a adoptat vedeta pentru noul proiect de televiziune

Data publicării:

Mihaela Rădulescu a început în forță pregătirea noului sezon Masked Singer România. Și nu oricum! Vedeta a adoptat un look total diferit de stilul cu care ne-a obișnuit.

Recent, Mihaeala Rădulescu a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu noul look pe care îl va avea în cadrul show-lui de la ProTv.

Vedeta a adoptat două stiluri diferite, însă ambele o avantajează și îi pun în lumină atuurile. 


În prima imagine, prezentatoarea TV apare cu părul creț și roșcat, în stil afro. Deși fanii s-au îndrăgostit pe loc de noul look, vedeta le-a spus că nu ar trebui să se obișnuiască și că urmează să revina rapid la stilul ei obinuit: blugi și teneși. 

 

Cel de-al doilea look vine și el cu câteva elemente surpriză. De data aceasta, vedeta apare cu părul drept, prins în coadă și cu breton. Deși este un stil complet diferit de cel de zi cu zi al Mihaelei Rădulescu, nici de data aceasta stiliștii nu au dat greș. 

 

 

 

Cel de-al doilea sezon al show-ului Masked Singer România vine cu o mulțime de surprize. Mai multe măști, mai multe vedete își vor ascunde identitatea îmbrăcând costume spectaculoase, iar patru detectivi agili vor pune cap la cap indiciile pentru a descoperi cine sunt cei care își vor proteja identitatea sub chipul unor personaje fantastice.

 


 
La masa detectivilor se așează două femei puternice: Mihaela Rădulescu și INNA. 

 

4 detectivi vor încerca și în acest an să descopere cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: cine sunt vedetele ascunse în show-ul Masked Singer România? Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan, INNA și Horia Brenciu vor analiza în detaliu fiecare prestație a măștilor, fiecare indiciu, dar și fiecare element din costum, pentru a afla cine este cel/cea care se ascunde în mască. 

 

A intervievat cele mai mari personalități publice din România, este un om de televiziune cu o experiență imensă, iar acest lucru o va transforma într-un detectiv redutabil. Mihaela Rădulescu intră în show-ul Masked Singer România cu gândul să demaște cât mai multe personaje:

”Am intrat în acest proiect cu maxim de chef și un soi de siguranță masivă în capacitățile mele de a detecta vedetele… de sub măști. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viața mea tone de fișe biografice despre mii de invitați, înainte să-i intervievez. Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă - echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toți de liga întâi. Și, pe măsură ce înaintăm cu filmările, crește entuziasmul, pentru că e un show grozav și scade masiv siguranța că știu cine-i sub mască. Sunt atât de grozave măștile, atât de alambicate prezentările, atât de bine ascunse indiciile, încât… nu ghicim nimic. Cel puțin până acum, măștile au rămas o enigmă și le visez noaptea.

Personaje fabuloase, povești de mari vedete, cu viață intensă și cariere sinuoase, un show cum n-ați mai văzut, toate duc spre un sezon absolut demențial de Masked Singer România. Mai rămâne să ne mai și prindem cine strălucește sub măști, cu voci distorsionate și povești de o zgârcenie biografică care mă chinuie rău. Ador proiectul, abia aștept să vedeți și voi cât de sus se duce acest sezon, la toate capitolele!”, a spus Mihaela Rădulescu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel