Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre băiatul ei și relația lor. Ayan și-a sărbătorit ziua de naștere: „Învăț să mă dau ușor deoparte”

Data publicării:
Mihaela Rădulescu și fiul ei, sursa instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu și fiul ei, sursa instagram

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani. Vedeta a transmis un mesaj emoționant băiatului său.

Sărbătoare mare în familia Mihaelei Rădulescu. Fiul vedetei a împlinit frumoasa vârstă de 17 ani, dar este un bărbat în toată firea. Mihaela Rădulescu se poate considera o femeie norocoasă. Pe lângă cariera de succes, dar și viața pe care o duce la Monacco, aceasta se mândrește și cu fiul ei, Ayan.

La doar 17 ani abia împliniți, Ayan Schwartzenberg este un tânăr extrem de atractiv din multe puncte de vedere. Pe lângă faptul că este foarte frumos și inteligent, acesta este pasionat de sport și cibernetică, motiv pentru care Mihaela Rădulescu se mândrește cu el.

Cu ocazia acestei zile speciale, în care fiul ei a împlinit 17 ani, Mihaela Rădulescu a postat un mesaj emoționant, dedicat în totalitate lui Ayan.

“ Nu-mi pasa ca nu-s cele mai reusite poze. Mi-ajunge sa stiu ca am fost impreuna, de ziua lui, asa cum am fost mereu- cu aceeasi iubire strasnica, cu acelasi chef de viata, cu aceeasi bucurie cu care m-a incarcat de cand l-am adus pe lume.

E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar daca e barbat in toata regula. A crescut prea repede, da de viata pe cont propriu, munceste pentru ce viseaza… Am tot mai putine de facut pentru el, invat sa ma dau usor deoparte si sa-l las sa zboare. Uf…., mai am de-nvatat .” este mesajul postat de vedeta TV pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg)

Citește și : Mihaela Rădulescu a dezvăluit secretul siluetei sale: „Eu nu stau să mănânc trei kilograme de mere”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel