Mihaela Rădulescu, despre relația pe care o are cu Elan Schwartzenberg, la 13 ani de la divorț: „Fiecare are viața lui, dar...”

Data publicării:
Mihaela Rădulescu, foto Instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu a dezvăluit ce relație este între ea și  Elan Schwartzenberg, tatăl băiețelului său, Ayan, la 13 ani de la divorț.

Între anii 2004 și 2008, Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Cei doi au împreună un fiu, Ayan Schwartzenberg. După mai mulți ani de relație, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate. 

Deși, după semnarea actelor de divorț, Mihaela și Elan au ieșit ținându-se de mână, mai târziu, foștii parteneri și-a adus acuzații grave. Vedeta l-a acuzat pe Elan de infidelitate, în timp ce omul de afaceri a acuzat-o pe ea că-l neglijează pe fiul lor. Ulterior, însă, fosta pereche a îngropat securea războiului.

La 13 ani de la divorț, Mihaela Rădulescu a declarat că ea și fostul ei soț au rămas într-o relație foarte frumoasă de dragul fiului lor, Ayan. Vedeta a avut doar cuvinte de laudă la adresa celui car i-a fost partener de viață. 

"Copilul nostru a avut și are parte de un tată minunat, în toate sensurile. Faptul că am știut să fim „familie chiar și după divorț a fost cel mai bun sentiment cu care a crescut Ayan. Nimic altceva nu mai contează. Fiecare are viața lui, dar mereu vom fi familie în viața copilului nostru", a declarat Mihaela Rădulescu pentru VIVA.

 

Mihaela Rădulescu, adevărul despre viața la Monaco: „Nu mă plâng niciodată, nu îmi e greu, nu sunt aia care să zic că nu mai pot”

 

Care este unicul regret al Mihaelei Rădulescu

Mihaela Rădulescu a declarat că unul dintre cele mai mari regrete ale sale este că a pus prea mult accent pe carieră, neglijând viața de familie. De asemenea, vedeta a precizat că și-ar fi dorit mai mulți copii, însă nu s-a concentrat prea mult pe acest aspect. 

 

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul și bun (...)Aș fi făcut mai mulți copii și ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă și de succesul profesional. Sunt bune și alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă și simt că n-aș fi dat greș cu încă vreo doi, trei copii”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit Libertatea

Citește și: Mihaela Rădulescu, despre relația la distanță cu Felix Baumgartner: „Amândoi suntem ocupați, fiecare cu meseria lui”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel