Mihaela Rădulescu, adevărul despre viața la Monaco: „Nu mă plâng niciodată, nu îmi e greu, nu sunt aia care să zic că nu mai pot”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihaela Rădulescu, foto Instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu s-a mutat la Monaco în urmă cu 15 ani. Vedeta vine în România ocazional, pentru diverse proiecte.

Mihaela Rădulescu este foarte fericită cu viața ei din Monaco. Vedeta locuiește acolo de mai bine de 15 ani. Călătorește mult alături de iubitul ei, însă asta nu o împiedică să ducă un stil de viață disciplinat. „Haosul” are loc atunci când vine în România, pentru scurte vizite, de obicei pentru filmări sau diverse interviuri. Vedeta spune că nu își vizitează țara natală atât de des, însă atunci când o face, își concentrează mai multe activități, iar din fața televizorului poate părea că este aici mai mereu. 
Într-un interviu pentru Libertatea, vedeta a mărturisit că preferă Monaco în detrimentul României și că îi este foarte bine acolo. 


 „E mult mai bun mediul acolo, ca să zic așa, pentru o disciplină de viață. Poate și pentru că am mai puține lucruri de muncit. În România e mai greu cu filmările, cu proiecte, cu emisiuni. Aici nu am timp să mănânc la ore regulate. Acolo am timp de lucrurile astea și am avut timp în toți anii ăștia acolo pentru că te organizezi cumva și după programul copilului care are școală pe anumite ore, care mănâncă la anumite ore.  Cred că toate mamele își schimbă programul după ceasul copilului. Acolo trăiesc ceva mai disciplinat la capitolul ăsta, dar la fel de activ. Eu trăiesc dintr-un loc în altul, asta și pentru că circul mult pe Planetă, Felix merge în multe locuri, merg cu el când nu am altceva de făcut. E o viață foarte activă, foarte diferită de o viață normală și casnică. Nu mă plâng niciodată, nu îmi e greu, nu sunt aia care să zic că nu mai pot. Mai pot valize toată viața, îmi place genul acesta de viață”, a declarat vedeta pentru Libertatea 

 

A pozat nud la 52 de ani

 

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Prezentatoarea TV se bucură de un succes imens pe plan profesional.

Mihaela Rădulescu este un exemplu pentru multe femei din România. Aceasta nu ține cont de vârsta ei și se distrează la maxim. Ba mai mult, este atentă la imaginea ei, face sport și are grijă la alimentație. La cei 52 de ani ai săi, Mihaeala Rădulescu a renunțat la haine și a pozat nud pentru revista VIVA!. 


Mihaela Rădulescu spune că acest pictorial sexy este un manifest împotriva celor care judecă o femeie în funcție de vârsta ei. 


„Nudul de acum e despre altceva – e despre lupta cu o mentalitate prăfuită, care așază femeile de vârsta mea pe un fel de bancă de rezerve a societății sau, și mai rău, pe o linie moartă, profesional și… în general. Eu și atâtea alte femei grozave de aceeași generație PUTEM, IUBIM, MERITĂM, ȘTIM ȘI SUNTEM MINUNATE, trebuie doar să ne vedeți cu adevărat, nu să ne judecați după niște cifre anoste. În toată viața mea nu m-am simțit mai în formă, mai stăpână pe simțurile și dorințele mele, mai frumoasă, mai puternică, mai iubită și mai… imună la părerea celorlalți”, a spus Mihaela Rădulescu pentru VIVA!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel