Mihaela Rădulescu, despre cel mai mare regret al ei: „Mi-ar fi plăcut să nu destram căsătoria cu tatăl copilui”

Data publicării:
Mihaela Rădulescu, foto Instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu a făcut declarații neașteptate despre fostul soț, Elan Schwartzenberg. 

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu de 6 ani de zile. Diva de Monacco pare că a găsit rețeta fericirii, dar are un singur regret. 


Mihaela Rădulescu a fost căsătorită timp de patru ani cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008. Au împreună un fiu, Ayan. Diva spune că cel mai mare regret al său este că s-a despărțit de tatăl copilului ei deoarece și-ar fi dorit ca Ayan să crească într-o familie cu mamă și tată. 


„Recunosc că mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune și să nu destram căsătoria cu tatăl copilui. Are legătura cu copilul. Mi-aș fi dorit ca el să crească în bula asta, unde mama și tata sunt prezenți mereu”, a mai dezvăluit Mihaela Rădulescu, în cadrul podcastului „Inima la Vedere”, al Amaliei Enache.


Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani, iar vedeta este tare mândră de băiatul ei. 


„Nu-mi pasa ca nu-s cele mai reusite poze. Mi-ajunge sa stiu ca am fost impreuna, de ziua lui, asa cum am fost mereu- cu aceeasi iubire strasnica, cu acelasi chef de viata, cu aceeasi bucurie cu care m-a incarcat de cand l-am adus pe lume.


E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar daca e barbat in toata regula. A crescut prea repede, da de viata pe cont propriu, munceste pentru ce viseaza… Am tot mai putine de facut pentru el, invat sa ma dau usor deoparte si sa-l las sa zboare. Uf…., mai am de-nvatat”, este mesajul postat de vedeta TV pe rețelele de socializare.


Mihaela Rădulescu s-a mutat la Monaco după divorțul de Elan Schwartzenberg deoarece fiul lor, Ayan, nu ar fi avut o copilărie fericită din cauza atenției mediatice. Fostul soț al brunetei a luat decizia. 


„Mi-am dorit ca fiul meu să aibă o copilărie normală. I-am zis tatălului copilului atunci că eu nu pot să cresc copilul aici, pentru el, nu pentru mine. Nici nu știam unde o să plec. A fost decizia tatălului lui să mergem în Monaco, pentru că avea prieteni acolo”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu potrivit libertateapentrufemei.ro.


Plecarea din România a afectat-o mult pe vedetă. Aceasta a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a putea trece mai ușor. 


„Am fost la psiholog. Am simțit nevoia să abordez un prieten psiholog. Mă mutasem într-o țară nouă și nu-mi găseam locul. Simțeam că nu mă puteam adapta în Monaco. Nu voiam nici să-mi fac prietenii false”, a mai spus bruneta.

 

Citește și: Zanni, detalii cutremurătoare despre părinții lui biologici: „Mi-ar fi plăcut să am o familie, să am mama lângă mine” 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel