Zanni, detalii cutremurătoare despre părinții lui biologici: „Mi-ar fi plăcut să am o familie, să am mama lângă mine”

Zanni, foto Instagram
Descriere foto: Zanni, foto Instagram

Zanni și-a deschis sufletul și a vorbit despre părinții săi biologici. Câștigătorul Survivor România a crescut la orfelinat. 

Zanni este un exemplu de putere și ambiție pentru mulți oameni. Artistul a crescut într-un orfelinat, dar a ajuns un cunoscut artist și câștigătorul Survivor România. În ciuda condiției sale, acesta s-a luptat să ajungă pe culmile succesului. 


Protejatul lui Alex Velea nu a vorbit până acum despre părinții săi biologici. Ce spune Zanni despre cea care i-a dat viață și l-a abandonat într-un orfelinat. 


„Știu câte ceva doar despre mama. Nu este o femeie prea conștientă de realitatea în care ne aflăm. Mi-a făcut cadou la 13 ani niște ghetuțe pentru un copil de 5 ani, atât credea că am. Nu o pot judeca pe mama, nu mă gândesc niciodată că m-au lăsat. Mama trăiește pe altă planetă, pe tata nu îl știu și nici nu cred că știe prea multe despre existența mea, dacă mai trăiește. Sunt convins că ar fi mândri de mine, că plâng în cazul în care ar fi conștienți de mine, de ce am realizat. Dar nu cred că se uită sau sunt conștienți de mine și m-am împăcat cu ideea asta. M-am născut pierzător și m-am împăcat cu faptul acesta…”, a spus Zanni pentru Viva.ro.


Zanni spune că nu ar avea ce să îi reproșeze mamei sale, dar a mărturisit că și-ar fi dorit să aibă o familie și o mamă care să îi fie alături mereu. 


„Nu poate fi vorba despre iertare, pentru că nu sunt supărat, m-am împăcat cu acest lucru. Dacă ar veni mama la mine să mă salute, nu aș avea nimic să îi reproșez, dar nici nu aș avea ce să îi spun. Mi-ar fi plăcut să am o familie, să am mama lângă mine, să mă mângâie, să îmi facă pachet pentru școală. Nu pot să recuperez ce mi-a lipsit cu femeia care îmi este mamă doar de sânge”, a mai adăugat Zanni pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 06 aug 2021, 10:55 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience