Mihaela Prigoană a izbucnit în lacrimi. Ce a emoționat-o pe soția lui Silviu Prigoană: "Traversăm o perioadă destul de grea"

Data publicării:
Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook
Descriere foto: Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoana a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor. Soția lui Silviu Prigoană are o mare durere în suflet.

Mihaela Prigoană, soția celebrului afacerist a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show, acolo unde a făcut dezvăluiri inedite. Femeia a început prin a le mulțumi tuturor celor care și-au rupt din timpul lor pentru a-i ura cele mai frumoase și sincere urari de bine, de ziua ei. 

„Mă duc la serviciu, că trebuie să merg la serviciu, după aceea acasă, cu copiii, cu familia. În fiecare an primesc foarte multe urări și de oameni pe care îi cunosc, și de la oameni pe care nu-i cunosc. Mulțumesc tuturor. Sunt oameni care se gândesc la mine și mă bucură treaba asta.

Am primit de la copiii mei niște cadouri foarte frumoase. Ei, în fiecare an, îmi cumpără o carte sau mai multe cărți. În fiecare zi primesc cadouri. De la soț nu l-am primit, o să-l primesc probabil. Silviu e atent tot timpul cu mine, așa că…”, a declarat Mihaela Prigoană, în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D.

 

Când a venit vorba despre copiii ei, Mihaela Prigoană nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi. Aceasta a mărturisit că este foarte mândră de faptul că a reușit să îi crească frumos și își dorește ca aceștia să se realizeze în viață.

„Perioada în care suntem nu e una foarte strălucită, știm cu toții că traversăm o perioadă destul de grea. Sper să fim bine, să fim sănătoși și dacă știu că cei apropiați, cei din familie, prieteni și chiar toți oamenii, dacă știu că sunt sănătoși, eu mă bucur pentru asta.

În ultima perioadă mă gândesc că timpul trece foarte repede, îmi doresc tare mult să am mai mult timp cu copiii, atât. Îmi doresc să stau mai mult cu copiii, să-i văd cum cresc… dar situația în care suntem nu…

Pentru mine… copiii sunt totul. Copiii mei îmi fac în fiecare zi bucurii. Faptul că se trezesc sănătoși, faptul că sunt sănătoși, e lucru mare. Tot timpul pe care îl avem liber îl dedicăm copiilor. Îmi doresc să crească mari, sănătoși și să aibă o viață bună, o viață de familie bună, unită.”, a completat soția lui Silviu Prigoană la Kanal D.

 

Citește și: Ce gest a făcut fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian la înmormântare. Nimeni se se aștepta la asta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel