Ce gest a făcut fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian la înmormântare. Nimeni se se aștepta la asta

Data publicării:
Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube
Descriere foto: Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube

Ziua de ieri a fost una extrem de grea pentru cei care l-au iubit pe marele artist, Petrică Mâțu Stoian. O țară întreagă l-a condus pe interpretul de muzică populară pe ultimul drum. Printre cei prezenți la înmormântare s-a numărat si Carmen, fosta soție a regretatului artist.

Ieri a fost zi neagră în lumea muzicii populară. Îndrăgitul interpret de muzică populară a fost condus pe ultimul drum. Printre cei prezenți la înmormântare s-a numărat și fosta soție a artistului, Carmen. Femeia este îngenunchiată de durere și nu-i vine să creadă că s-a stins din viață omul pe care l-a iubit cel mai mult și cu care și-a petrecut 16 ani din viață.

Carmen a fost o apariție destul de discretă la înmormântarea artistului, așa cum a fost dintotdeauna, și în relația cu cântărețul. Cu toate astea, femeia a stat toată noaptea la căpătâiul celui care i-a fost întotdeauna alături, chiar și după divorț.  Apropiații celor doi au povestit detalii emoționante din căsnicia acestora. Aceasta s-a retras discret în momentul în care presa și-a făcut apariția la nefericitul eveniment.

 

 

„De 3 zile suntem în stare de șoc, toți cei care l-am cunoscut pe acest minunat om și artist. Carmen este o femeie minunată, am fost împreună la multe petreceri. 

Toată noaptea a stat la căpătâiul lui Petrică Mîțu Stoian. Carmen este o ființă minunată. Am cunoscut-o în 2003, în același timp cu domnul Petrică. Este un om minunat. Din păcate, eu i-am dat nefericita veste lui Carmen, iar ea era la volan.

A început să țipe și să urle: ‘Nu este adevărat! Pătru nu a murit, nu este adevărat ce-mi spui, nu se poate așa ceva, nu cred, Vera’. Mă rugam de ea să oprească mașina, să tragă pe dreaptă. A fost un șoc pentru ea.

Carmen este un om minunat, un om cu un suflet extraordinar. Acești doi oameni nu s-au certat niciodată, au avut o căsnicie frumoasă și fericită.

Nu știu de ce au hotărât să se despartă, însă Carmen a rămas neschimbată. I-a oferit ajutorul la spectacolul din august, s-au întâlnit, au vorbit, s-au pupat. Se purtau foarte frumos unul cu celălalt. Carmen este omul care l-a iubit și îl iubește pe Petrică Mîțu Stoian.

Carmen a fost nedezlipită de coșciug, numai când a venit presa, s-a retras. Nu vrea să apară și nu vrea să vorbească. Este o femeie foarte deșteaptă, inteligentă, care vrea să trăiască în mare discreție”, a declarat Veronica Măgureanu, prietena lui Petrică Mîțu Stoian și a soției acestuia, Carmen, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

„Eu i-am văzut fericiți. Petrică nu dădea niciun semn că ar fi bolnav, era tot timpul glumeț, râdea, radia. Toată lumea din jur se simțea bine, avea o energie pozitivă, era o Fecioara veselă”, a mai spus Veronica Măgureanu. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel