Mihaela Geoană a renunțat la un singur lucru pentru soțul său. Cum a devenit o împătimită a organizării de evenimente: Era o perioadă destul de nesigură pentru meseria mea

Data publicării:
Mihaela Geoană - Youtube / Ilinca Vandici
Descriere foto: Mihaela Geoană - Youtube / Ilinca Vandici

Mihaela Geonă, soția lui Mircea Geoană, a fost invitata Ilincăi Vandici, în podcastul său. Soția politicianului se dovedește a fi o împătimită a organizării evenimentelor, spunând și ce gusturi vestimentare are.

Mihaela Geoană este perechea lui Mircea Geoană de o viață. Celebrul cuplu a fost puternic mediatizat în ultimul timp, mai ales după ce s-a zvonit că Mircea Geoană s-ar întoarce în România.

„Îmi place să mă îmbrac frumos în măsura în care reușesc. Nu pot spune că am un talent sau un stil, ceva ce Ana are. Ea ia două cârpe și le pune împreună cumva și e wow. Ea a insistat, mai ales pentru că știa că se pregătește o nuntă foarte specială, și mi-a zis „Mama, vreau să fii ca o regină!”. Împreună cu Ana am ales rochia pentru nuntă. Am vrut să fie ceva care îmi acoperă puțin brațele, dar Ana zicea să fie cu trenă”, spune Mihaela Geoană, în podcastul Ilincăi Vandici.

 

Youtube video image

Cum a devenit organizator de evenimente

 

Mai aflăm de la Mihaela Geoană că a învățat meseria de organizator  de evenimente prin prisma funcției soțului său. Pe vremea când Mircea Geoană era angajat în cadrul Ambasadei României în SUA, soția sa avea de-a face cu câte 3-4 evenimente cu oficiali pe săptămână, astfel că a furat meserie de la colege și prietene, a studiat, și iată că ani mai târziu tot cu asta se ocupă.

„Mi-a plăcut să organizez în general. Am învățat să organizez evenimente de când era Mircea ambasador în SUA, când făcea 3-4 evenimente de toate felurile pe săptămână. Apropiam, studiam, mă uitam la ce fac celelalte ambasade și prietene. Am făcut tot timpul petreceri absolut superbe pentru copii. Nu neapărat scumpe, dar fie că aveam petrecere-meci de fotbal, cu arbitru și cu tot ce trebuia, doar le organizam frumos. Mai aduceam animăluțe de la o fermă sau grădină zoologică. Mie nu-mi place să-mi organizez singură petrecerile. O dată la 4 sau 5 ani, cumva împinsă de Mircea și copii, am mai organizat. Am făcut acum, la 60 de ani, o petrecere cu oameni dragi. Mi-e mult mai ușor să fac pentru alții decât pentru mine”, spune Mihaela Geoană, pentru sursa menționată.

 

Cum a ținut totul în frâu

Ilinca Vandici a întrebat-o pe Mihaela Geoană cum a putut să facă față la tot ce s-a întâmplat de-a lungul vieții, având în vedere statutul său, dar și al soțului ei.

„Nu știu în ce măsură cuvântul „puternic” își are rolul. Depinde la ce te uiți sau cum măsori. Sunt o persoană pragmatică, organizată, îmi place să fac plăceri altora, celor apropiați, bineînțeles. Asta mă ajută. Îmi place să îmi fie casa un cămin, să se simtă bine când vin acasă. Tot timpul veneau prieteni la noi acasă, le făceam focul, făceam tot felul de chestii simpatice sau deosebite, ce le plăcea lor. Veneau cu plăcere. Pe de altă parte, am și răsplata, că atunci continui și o faci cu plăcere”, spune Mihaela Geoană.

Compromisul pe care l-a făcut pentru Mircea Geoană

„Singurul lucru pe care l-am făcut și despre care mi-a părut rău a fost că am renunțat la arhitectură. Era o perioadă destul de nesigură pentru meseria mea, când noi am plecat în America. Era în 1996. Era greu să ai un loc de muncă atunci”, spune Mihaela Geoană.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel