Mihaela Evi, între reţele de socializare, titluri de presă şi realitate: "Am avut şi de pierdut din cauza titlurilor cu cea mai sexy antrenoare"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mihaela Evi, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mihaela Evi, Facebook

Mihaela Evi este mai cunoscută în România pentru titlul de "cea mai sexy" antrenoare, decât pentru performanţele sportive, care nu sunt puţine. 

Mihaela Evi are 6 titluri de campioană naţională şi a fost şi de trei ori vicecampioană naţională, ca antrenoare. De asemenea, are în palmares trofee şi la nivel internaţional, obţinute la Sarius Cup, Slovacia, Cell Cup, Ungaria şi Smederevo Trophy, Serbia. 

Cu toate astea, e mai cunoscută drept "cea mai sexy antrenoare" din handbal. Într-un interviu exclusiv pentru DC Sport, Mihaela Evi a spus ce părere are despre această titulatură, dar şi felul în care a ajutat-o. 

"Nu mă deranjează, dar am spus-o de când a început treaba asta. Din cauza social-media s-a întâmplat tot. Eu sunt pasionată de fotografie dintotdeauna şi obişnuiam să fac poze şi când eram foarte tânără, dar nu eram băgată în seamă. Nu ştiu de ce s-a întâmplat dintr-odată treaba asta, în care am început să fiu mediatizată. Nu am făcut nimic în plus. 

Citește întreaga știre pe DCSport.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sport


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel