Mihaela Bilic s-a iubit 13 ani cu actualul soț al Andreei Berecleanu: „Am fost nutriţionista ei. Ne cunoaştem foarte bine”

Data publicării:
Mihaela Bilic, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mihaela Bilic, sursa foto Facebook

Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu medicul Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu, și despre motivul pentru care au ajuns să se despartă. 

Mihaela Bilic este o prezență puternică în shoe-biz-ul românesc. Celebrul nutriționist este deseori invitată în emisiuni TV și multe vedete au trecut prin cabinetul ei. Este și cazul Andreei Berecleanu, care din pacient, s-a transformat în soția fostului iubit al medicului. 


Mihaela Bilic a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu medicul estetician Constantin Stan. 13 ani a durat iubirea dintre ei. În 2010, și-au spus adio, după ce relația lor a ajuns într-un impas. 
În urmă cu câțiva ani, nutriționista a acordat un interviu pentru revista Ciao! în care a dezvăluit motivul despărțirii de actualul soț al Andreei Berecleanu. 


Cred că fiecare dintre noi a evoluat, el dacă vrei, a ajuns la apogeul şi la maximul carierei lui. Eu l-am sprijinit foarte mult şi apoi am tras concluzia că am ajuns într-un impas în relaţie… poate criza femeii de 40 de ani şi aveam o uşoară senzaţie de neîmplinire. Am considerat că am nevoie de mult mai mult timp şi de lucruri care să nu mă distragă în exterior, astfel încât să şi găsesc eu răspunsul la întrebările mele personale: de la carieră şi până la ce anume mă face pe mine fericită, a povestit Mihaela Bilic, citată de Ciao!

Medicul nutrișionist spune că nu a existat un motiv anume al despărțirii, ci pur și simplu a simțit că trebuie să își contruiască drumul ei, separat de Constantin Stan. 


„Căutările mele au început când eu am împlinit 40 de ani, în 2010, şi noi am rămas în continuare, dacă vreţi, prieteni, o vreme. El a încercat să mă ajute, dar din păcate în aceste căutări personale nu ai cum să fii ajutat de altcineva. Eu din 2010 am început căutările, am început să caut şi să văd ce anume mi-ar aduce satisfacţia mea personală, iar lucrurile astea cu noua lui relaţie s-au întâmplat cu mult după… Cel puţin eu am aflat din presă, din media, a adăugat Mihaela Bilic.


În 2016, Constantin Stan o ducea la altar pe Andreea Berecleanu, prezentatoarea de la Prima Tv, fosta soție a lui Andrei Zaharescu. Mihaela Bilic spune că a ajutat-o pe Andreea berecleanu să-și contureze silueta, în 2008.

„Am fost nutriţionista Andreei Berecleanu, dar asta a fost în 2008. Ne cunoaştem foarte bine”, a mai spus medicul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel