Mihaela Bilic NU bea apă: Oamenii se simt vinovaţi. Eu am curaj să spun că nu îmi place!

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook Mihaela Bilic
Descriere foto: Facebook Mihaela Bilic

Dr. Mihaela Bilic, cunoscut nutriţionist, a recunoscut într-un interviu că nu consumă deloc apă, deşi ea este recomandată în orice dietă. 

"Dragii mei, recunosc. Eu nu beau apă, nu o consum, nu îmi e niciodată sete. Am văzut că acelaşi tip de atitudine îl regăsesc la multe persoane. Spre deosebire de mine, care sunt nutriţionist şi am curajul să recunosc că nu îmi place apa, privitorii se simt vinovaţi, consideră că nu au un comportament sănătos. Dar apă înseamnă şi ceai, şi ciorbă, şi lapte. 

Apă avem şi în unt, şi în carne, şi în toate fructele şi legumele. Eu mereu am căutat variante de lichide care să aibă gust, aromă. 

Ce îmi place mie la ceaiuri este că sunt infuzii de plante. Deci ce avem acolo? O apă cu gust! Eu aşa îmi fac acasă, tot felul de infuzii de plante, pe care le pun într-un ceainic mai mare. Şi am 1,5 - 2 litri de ceai pe zi. Lăsaţi natura să dea gust apei voastre!", a spus Mihaela Bilic. 

Alimente afrodiziace. Dr. Mihaela Bilic: Topul celor mai HOT mâncăruri. „Mămăliga crește libidoul”

 

Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Doctor de bine”, de la PRO TV, care sunt cele mai „hot” alimente.

„Există alimente capabile să stimuleze dorința sexuală și să crească potența? Poate că da. Important este să credem în ele. În final, orice aliment poate trezi dorința sexuală, atunci când este pus într-un decor adecvat și consumat împreună cu partenerul potrivit. 

Stridiile

Pe primul loc sunt stridiile, faimoase tocmai pentru puterea lor afrodisiacă. Casanova consuma zilnic 40 de astfel de scoici. Secretul lor? Concentrația mare de zinc care stimulează producția de testosteron și dopamină, dar și conținutul de steroli, materia primă pentru sinteza de hormoni sexuali.

Țelina

Pe locul 2 avem un produs mai puțin sofisticat, țelina. Românii au dedicat țelina lui Pluton, zeul sexului și al infernului. Care este ingredientul ei miraculos? Conține androsteron, un hormon sexual care se elimină prin transpirație și conferă pielii un miros particular, excitant pentru sexul opus. Sunt celebrii feromoni esențiali în atracția sexuală.

Ciocolata 

Pe locul 3 avem ciocolata care, se știe, induce stare de bine și stimulează eliberarea de endorfine. Pulberea de cacao conține amine cu proprietăți stimulante și energizante.

VEZI MAI MULTE AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel