Mihaela Bilic, motivul pentru care nu are copii: ”Universul s-a opus. A fost cinic și mi-a încurcat planurile”

Data publicării:
Mihaela Bilic, captura video PRO TV
Descriere foto: Mihaela Bilic, captura video PRO TV

Mihaela Bilic a vorbit despre dorința neîmplinită de a avea un copil.

Mihaela Bilic se numără printre cei mai renumiți medici. Aceasta oferă numeroase sfaturi despre sănătate, însă puține au fost momentele când a vorbit despre viața sa privată. Vedeta a recunoscut că cel mai mare regret al său este că nu a rămas însărcinată până la vârsta de 52 de ani.

Mihaela Bilic, motivul pentru care nu are copii

Mihaela Bilic a fost invitată în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, acolo unde a mărturisit că își dorea nespus de mult să fie mamă încă de la 20 de ani, însă 'Universul s-a opus în planurile ei'.

„Din exterior, părea că sunt de invidiat, era viața pe care și-ar fi dorit-o oricine (…)Eram într-o relație de mai mult de zece ani. Aveam profesie, aveam viață personală deci totul părea că este cum trebuie. Singurul lucru la care mă amuz și spun de multe ori că Universul s-a opus așa un pic, a fost cinic și mi-a încurcat planurile este partea cu copilul.

Eu țin minte că atunci când am terminat facultatea de Medicină, mi-am cumpărat o casetă video pe vremea aceea, cu gimnastică pentru gravide, eu nefiind gravidă (…) Atunci, le-am bifat pe toate și atunci, în acest context, le-am bifat pe toate și asta este foarte interesant, că nebuneala mea s-a produs când nu mai era nimic de făcut.' a mărturisit Mihaela Bilic, în emisiunea „La Măruță'.

Mihaela Bilic, adevărul despre despărțirea de Constantin Stan

Mihaela Bilic și medicul estetician Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu, au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 13 ani de zile. Chiar dacă nimeni nu ar fi crezut atunci că cei doi ar putea pune punct relației, celebrul medic nutriționist a fost cel care a decis brusc să rupă legătura. Munca era primul factor care îi lega pe cei doi, ce ce susțineau reciproc la orice pas. 

„Sentimentul este de parteneriat, de fidelitate, de seriozitate, de treabă făcută împreună. Și când rămâneam doar noi doi vorbeam tot despre treabă. Ulterior, după ce am plecat, în locul meu a fost nevoie de trei fete care să facă treaba pe care eu o făceam de una singură.

Aveam tot ce înseamnă relație cu pacienții înainte și după operații, vorbeam la telefon non-stop, aveam tot timpul o cască în ureche. Eu le preluam pe paciente înainte de a ajunge la doctor și le însoțeam până se vindecau. Am construit foarte mult împreună și am progresat foarte mult împreună”, a declarat Mihaela Bilic în emisiunea La Măruță, potrivit Fanatik. 

Cum a fost să-l vadă lângă Andreea Berecleanu

Faptul că medicul estetician și-a găsit o nouă parteneră, alături de care a clădit și o frumoasă familie, a uimit-o pe Mihaela Bilic, care spune că i-a fost ciudat să accepte acest lucru, în primă fază. Mai mult, aceasta spune că știa că fostul ei partener de viață are alte gusturi. 

„A fost ciudat pentru mine…decizia lui, pentru că eu când l-am cunoscut, avea alte principii. Mă rog, acum, lumea a continuat. Probabil că el a simțit nevoia”, a susținut Mihaela Bilic.

„Noi n-am fost niciodată în vacanță”

Chiar dacă acum, doctorul Constantin Stan apare aproape săptămânal pe rețelele de socializare alături de Andreea Berecleanu într-o nouă vacanță, Mihaela Bilic spune că în cei 13 ani pe care i-a petrecut alături de ea, cei doi nu au petrecut niciodată momente de relaxare în doi, prea departe de casă.

„Noi n-am fost niciodată în vacanță, în 13 ani, nici măcar o dată. Eu când l-am cunoscut, opera și noaptea și în weekend. A fost nevoie de mai mult de șapte ani după relație, ca fetele să fie șocate în clinică că doctorul să fie de acord să nu opereze duminica.

Nu știu ce să zic. Asta e foarte interesant pentru că, fără să vrei, poate îți dai seama că felul în care am funcționat noi n-a fost unul echilibrat și că ar fi bine să nu mai ajungi în momente de criză ca să-ți dai seama că partenerul tău este în impas. Poate că lucrurile astea ar trebui combinat. Eu n-am avut niciun fel de regret apropo de decizie”, a continuat Mihaela Bilic.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel