Micutzu face echipă cu Bendeac, Delia și Cheloo: „Nu voi râde, oricum râd foarte greu și rar”

Data publicării:
Micutzu, foto Antena 1
Descriere foto: Micutzu, foto Antena 1

Micutzu este cel de-al patrulea jurat al ediției iUmor din această duminică, de la 20.00, la Antena 1

Cunoscutul stand-upper Micutzu se alătură Deliei, lui Cheloo și a lui Mihai Bendeac în jurizarea celei de-a șasea ediții a sezonului 12 iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Audițiile sezonului 12 iUmor continuă și un nou jurat-surpriză se va alătura celor trei bine-cunoscuți critici ai umorului, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Invitat special al multor ediții iUmor, Micutzu a trecut la umătorul nivel, având de această dată ocazia să vadă scena din postura de jurat. „Mi-a luat o săptămână să accept provocarea de a fi jurat iUmor pentru o ediție și încă nu știu de ce am făcut-o. Pentru această ediție îmi propun să mă bazez pe colegii mei pentru că ei știu deja ce este de făcut și voi încerca să dau like acolo unde Cheloo va da dislike. Deși nu pare, sunt foarte empatic, simt și sunt influențat de emoțiile oamenilor din jur și acesta este și motivul pentru care cred că nu aș fi bun ca jurat permanent al emisiunii. Cu toate acestea, voi fi un jurat sincer și dacă va fi un număr pe care nu îl voi considera amuzant, nu voi râde, oricum râd foarte greu și rar”, a declarat Micutzu, cel de-al patrulea jurat al ediției din această duminică. Cum a decurs ziua de filmare și cât de bine s-a simțit Micutzu în postura de jurat iUmor, telespectatorii pot urmări duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat-surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare. 
 

Micutzu a fost la un pas de moarte: „Era să mă înec la 6 ani. Mi-a rămas în cap”

 

Cosmin Nedelcu, cunoscut cu numele de scenă „Micutzu”, a vorbit în cadrul podcastului lui Damian Drăghici despre cele mai mari temeri ale sale, dar și despre luptele cu depresia și anxietatea pe care le-a dus de ani de zile. 

Actorul spune despre el că este „un băiat din Focșani care aproape a realizat tot ceea ce și-a propus să facă” și mărturisește că s-a confruntat cu depresia și anxietatea.

Kilogramele în plus au fost o problemă majoră pentru comediant, care dezvăluie că ajunsese, la un moment dat, să cântărească nu mai puțin de 170 de kilograme. A reușit să slăbeascî 50 de kilograme. 

„Doar mâncarea a scăpat de sub control. Băutura și iarba au fost ținute sub control. Dacă ai treabă, nu-ți permiți să vii beat sau prăjit. Dar seara rupeam când venea vorba de mâncare. Era pe genul: «Mănâncă, mă, să fii sănătos!»”, a mărturisit Micutzu în cadrul podcastului de pe YouTube.

 

Cele mai mari temeri ale actorului

 

Micutzu a fost la un pas de moarte în copilărie și a rămas cu o fobie de apă în urma acelui incident. 


 „Teama de apă, în afară de cea de moarte. Era să mă înec la 6 ani. Și mi-a rămas în cap. Evit, nu știu să înot. Am frică atunci când zboară avionul deasupra apei, mă panichez. Când zbor cu avionul, deasupra pământului, nu mi-e așa de teamă. Oricum, nu cred că e ceva după ce murim, cel mai probabil ne întoarcem în Univers, fiind praf de stele”, a povestit actorul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel