Micutzu, despre cel mai greu an din viața sa. Dezvăluirile inedite al stand-uperului: ‘’Eram pur și simplu o stafie care nu înțelegea ce se întâmplă’’

Data actualizării: | Data publicării:

Micutzu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ta.

Cosmin Nedelcu alias Micutzu, unul dintre cei mai cunoscuți comedianți și actori din România, a fost invitat în cadrul podcastului realizat Mihai Morar, acolo unde a făcut dezvăluiri inedite despre viața și cariera sa. Micutzu a povestit atât despre perioada în care a trecut prin momente grele în care s-a confruntat cu depresia, cât și despre viața frumoasă de care se bucură în acest moment.

’’Cei mai frumoși ani încă sunt. E o perioadă foarte frumoasă în viața mea, fac niște lucruri la care efectiv am visat că o să le fac la un moment dat și toată perioada a fost una foarte frumoasă. Și liceul a fost foarte frumos și copilăria a fost foarte frumoasă. Am o viață foarte frumoasă’’, a declarat Micutzu în cadrul podcastului ‘’Fain&Simplu” realizat de Mihai Morar.

De asemenea, stand-uperul a povestit despre cea mai grea perioadă pe care a trăit-o până acum, mai exact primul an după facultate, în care s-a confruntat cu depresia, deși atunci nu știa exact despre ce este vorba concret.

’’Anul ăla a fost nasol. A fost nasol pentru că eu nu știam pe vremea aia ce înseamnă să ai depresie sau atacuri de panică. Eu nu știam. Abia apăruse în România asta cu depresia. Că s-ar putea să ai depresie. «Te-ai uitat la prietenul ăla al tău sau la vecinul tău în ultimele 20 de zile? S-ar putea să sufere de depresie». Și se pare că aveam depresie, dar eu nu știam. Un an de zile mă simțeam ca o fantomă plinuță care merge pe stradă și nu înțelege ce face pe planeta asta, dar am avut foarte mare noroc de prieteni apropiați care m-au ajutat, cu răbdare, fără să transforme totul într-o dramă’’, a declarat Micutzu.

 

Mai mult, acesta a mărturisit că totul ar fi devenit și mai dramatic, dacă ar fi știut atunci care este diagnosticul real.

‘’Dacă aș fi aflat că am o depresie și ce înseamnă depresia și anxietatea și atacurile de panică, probabil lucrurile ar fi prins o doză de dramă mult mai adâncă în mintea mea. Așa, eram pur și simplu o stafie care nu înțelege ce se întâmplă”, a explicat Micutzu în cadrul podcastului.

Micutzu, probleme financiare la începutul carierei. Ce a făcut cu primii bani câștigați: „Au fost vreo 50 de lei”

Care este cea mai mare temere a lui Micutzu

În cadrul podcastului ”Fain & Simplu cu Mihai Morar”, Cosmin Nedelcu a mărturisit șicare este cea mai mare temere a sa.

’’Pe mine mă sperie ca în viața asta să fi fost doar un stand -uper comedian din România. Asta mă sperie. Eu de asta fac 16 mii de lucruri, pentru că vreau să potențez totul la maxim și să nu mor. Eu chiar mă gândeam să merg în Canada sau în State și să o iau de la zero, să fac ce am făcut și aici. M-am gândit serios, doar că eu sunt și ipohondru. Eu am senzația constant că am o boală incurabilă și că o să mor’’, a precizat Micutzu pentru sursa citată.

Citește și: Gigi Becali, reacție incredibilă după moartea lui Alexandru Arșinel: „Ce pierdere, tată? La revedere, toți murim”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel