Micutzu, probleme financiare la începutul carierei. Ce a făcut cu primii bani câștigați: „Au fost vreo 50 de lei”

Data actualizării: | Data publicării:
Micutzu, foto Instagram
Descriere foto: Micutzu, foto Instagram

Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu, a dezvăluit ce a făcut cu primii bani câștigați. 

Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de Micutzu, este unul dintre cei mai apreciați comedianți din România. Deși acum câștigă sume fabuloase, artistul spune că începuturile carierei au fost extrem de dificile și că muncea din greu, pe bani puțini. Mai mult, acesta spune că din primii bani câștigați nu își permitea să își cumpere o pereche de adidași și că cel mai probabil i-a cheltuit pe băutură. 

„A fost multă muncă, multe cluburi mici, fără reflectoare, fără microfoane, multe drumuri prin țară, mult bătut la uși. Dar e bine că a devenit cumva mainstream toată treaba, e bine că sunt atât de mulți comedianți pe tv în momentul ăsta, mi se pare că e senzațional!


Hai să spunem că în momentul ăsta crema stand-upului din România e pe tv! Mie nu mi-au ajuns banii de adidași, că au fost vreo 50 de lei și probabil mi-am luat băutură!”, a declarat Micutzu pentru Cancan. 


Micutzu are acum propria emisiune


Micutzu prezintă emisiunea România are Roast, la Antena 1, alături de Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frânculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță. Două echipe moderate de Micutzu se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. Muzica ce va uni toate regiunile va fi asigurată de Loredana și invitații ei.

 „Este pentru prima dată când prezint singur o emisiune și pot spune că este o experiență foarte interesantă. Îmi place că lucrez cu prieteni și cunoștințe”, a declarat Micutzu. Echipele Pârșii Circumspecți și Marmotele vesele, conduse de către  Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea, vor străbate ţara în lung şi în lat şi se vor confrunta în glume ce au la bază chiar regiunile vizitate. 

Cele mai mari frici ale comediantului


Cosmin Nedelcu, cunoscut cu numele de scenă „Micutzu”, a vorbit în cadrul podcastului lui Damian Drăghici despre cele mai mari temeri ale sale, dar și despre luptele cu depresia și anxietatea pe care le-a dus de ani de zile. 

Actorul spune despre el că este „un băiat din Focșani care aproape a realizat tot ceea ce și-a propus să facă” și mărturisește că s-a confruntat cu depresia și anxietatea.

Kilogramele în plus au fost o problemă majoră pentru comediant, care dezvăluie că ajunsese, la un moment dat, să cântărească nu mai puțin de 170 de kilograme. A reușit să slăbească 50 de kilograme. 

„Doar mâncarea a scăpat de sub control. Băutura și iarba au fost ținute sub control. Dacă ai treabă, nu-ți permiți să vii beat sau prăjit. Dar seara rupeam când venea vorba de mâncare. Era pe genul: «Mănâncă, mă, să fii sănătos!»”, a mărturisit Micutzu în cadrul podcastului de pe YouTube.

 

Cele mai mari temeri ale actorului
 

Micutzu a fost la un pas de moarte în copilărie și a rămas cu o fobie de apă în urma acelui incident. 


 „Teama de apă, în afară de cea de moarte. Era să mă înec la 6 ani. Și mi-a rămas în cap. Evit, nu știu să înot. Am frică atunci când zboară avionul deasupra apei, mă panichez. Când zbor cu avionul, deasupra pământului, nu mi-e așa de teamă. Oricum, nu cred că e ceva după ce murim, cel mai probabil ne întoarcem în Univers, fiind praf de stele”, a povestit actorul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel