Micutzu așteaptă să fie agățat de Denise Rifai: „Așa arăt eu când sunt neajutorat.” Cum a reacționat prezentatoarea TV

Data actualizării: | Data publicării:
Micutzu, Denise Rifai, captură video Youtube
Descriere foto: Micutzu, Denise Rifai, captură video Youtube

Micutzu și Denise Rifai au oferit un dialog savuros publicului, în cadrul emisiunii de pe Kanal D.

Micutzu a fost invitat în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, de pe Kanal D. Celebrul comediant a făcut mai multe dezvăluiri inedite din viața sa, dar a adus și zâmbetul pe buzele oamenilor, prin răspunsurile pline de umor pe care le-a oferit pe alocuri. Una dintre curiozitățile prezentatoarei a fost să afle cum obișnuiește Micutzu să agațe femeile. De aici, a pornit un dialog savuros între cei doi, la care nu se aștepta nimeni, comediantul dând de înțeles faptul că așteaptă să fie „cucerit” chiar de Denise Rifai.

Denise Rifai: Care e ce mai tare replică de agățat marca Micutzu? 

Micutzu: Nu am, nu am replici de agățat, habar nu am.

Denise Rifai: Păi și cum..?

Micutzu: Așa... că nu știu și în momentul ăla femeile te ajută. Te iau de mână. Eu mă las agățat.

Denise Rifai: Și cum se întâmplă?

Micutzu: Păi de obicei eu sunt neajutorat și cineva mă ajută.

Denise Rifai: Și cum arătați când sunteți neajutorat?

Micutzu: Așa, așa arăt când sunt neajutorat. 

Denise Rifai: Eu nu am cum să vă iau de mână, pentru că mai am întrebări.

Citește și: „Nu am vrut să-l bat pe Mircea Badea”. Micutzu rupe tăcerea despre scandalul cu prezentatorul TV

Cum a trecut Micutzu peste depresie

Micutzu a declarat în urmă cu ceva timp faptul că s-a confruntat pentru o bună perioadă de timp cu depresia. În acest sens, în cadrul emisiunii de pe Kanal D, comediantul a dezvăluit trucul care l-a ajutat să nu mai trăiască cu aceste stări negative. 

„Nu o păcălesc, aia nu e o minciună. Chiar vorbeam și cu Mihai în podcast-ul pe care l-am făcut cu el, cu Bendeac, că asta am învățat-o în facultate, e un artificiu, dar nu e chiar o păcăleală, e un artificiu.

În momentul în care tu, din exterior, reușești să te modifici, exteriorul va modifica și interiorul. E un truc, efectiv. De exemplu, eu am făcut un exercițiu, în care stăteam în cerc și râdeam și începeam, dintr-un râs din ăsta potolit, până la un râs care, la început, părea foarte fals, dar un râs plin.

Dacă, la început, mi se părea ridicol, după aia, am observat că începeam să râdem pe bune, ba că îi vedeai pe ceilalți, ba că surprindeai la tine anumite chestii pe care nu știai că le ai și mi se pare un exercițiu foarte bun.

Bineînțeles, dacă nu îl faci cu tristețea aia, dacă nu ai în minte tristețea de „ eu râd, dar vai, sunt trist”. Nu, chiar să râzi pe bune”, a povestit Micutzu, în emisiunea de la Kanal D.

Te poate interesa și: Cum i-a bătut Micutzu la ușă lui Nicușor Dan. Ce spune primarul

Sportul îl ajută în această luptă

Mai mult, acesta mărturisește faptul că sportul are și el o contribuție foarte mare în acest proces. Micutzu spune că reușește prin mișcare să scape de stările depresive, de supărare.

„Când mă simt supărat, mă chinui până ajung la sală și, când ajung la sală și fac sport, după aia, nu mai sunt atât de supărat. Și soare și aer, foarte important”, a mai spus actorul.

Citește și: „N-aveam bani de mâncare”. Micutzu, despre problemele financiare și cum i s-a schimbat norocul: „O duc bine de ceva timp”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel