Cum i-a bătut Micutzu la ușă lui Nicușor Dan. Ce spune primarul

Data publicării:
Micutzu, foto Instagram
Descriere foto: Micutzu, foto Instagram

Comediantul Micutzu spune că a fost dezamăgit de promisiunea lui Nicușor Dan cu privire la reabilitarea termică. Primarul a spus însă, recent, că a semnat contractele pentru modernizarea a peste 200 de kilometri de rețea de termoficare. 


Micutzu a fost prezent la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Acesta a fost întrebat când a fost ultima oară când a transmis o "urare specială de aducere aminte", cu referire la o înjurătură corporatistă, așa cum a făcut în rolulul din deja celebrul film TeamBuilding. 

Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu spune că și-ar fi dorit ca promisiunea administrației de a investi banii în țevile de apă caldă și căldură în detrimentul luminițelor de Crăciun să fie respectată. 

"A fost un moment în care mergeam cu mașina prin București și am văzut luminițe... Și mi-am adus aminte de o promisiune că banii nu se vor investi în luminițe, ci se vor investi în conducte de apă caldă, de căldură, infrastructură și alte lucruri importante pentru oamenii din București. Cred că acela a fost un moment în care am trimis în văzduh un 'kind reminder' (n.r.-în traducere "o urare specială de aducere aminte"). Această urare am dat-o în văzduh cu direcție. Din văzduh s-a dus ... sper că a ajuns, a bătut la birou la primărie, la ușă și a zis 'să trăiți, sunt Cosmin Nedelcu'. Intrați, cum să nu... Mai am kind reminde-uri și pentru Sectoare. De obicei, când dai 'la naiba' dai în administrație, la cei care ne conduc și care au fost aleși să-și facă treaba”.

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel