Micutzu a primit mesaje amenințătoare: „Fac stand-up de 17 ani și val de hate am mai avut, dar nu la fel ca valul de hate de după Teambuilding”

Data actualizării: | Data publicării:
Cosmin Nedelcu - Micutzu, captură video Facebook/ Europa FM
Descriere foto: Cosmin Nedelcu - Micutzu, captură video Facebook/ Europa FM

Cosmin Nedelcu (Micutzu) a primit mesaje amenințătoare după succesul filmului Teambuilding. 

Cosmin Nedelcu – Micutzu – a fost invitatul lui Cătălin Striblea în emisiunea „România în Direct” la Europa FM, unde a vorbit despre reacțiile negative pe care le-a încasat, după lansarea filmului Teambuilding. Comediantul a dezvăluit că a primit chiar și mesaje amenințătoare.
„Au mai fost în anii aceștia. De obicei, nu le iau în considerare. Am postat comentariul pentru a sublinia unde s-a ajuns de la un film. (...) Fac stand-up de 17 ani și val de hate am mai avut, dar nu la fel ca valul de hate de după Teambuilding”, a spus Micutzu, la Europa FM.

 

Micutzu: „Am văzut filmul de minim 12-15 ori și de fiecare dată m-am amuzat”


„Scopul nostru a fost să facem un produs la care să ne uităm și noi, să râdem. Am văzut filmul de minim 12-15 ori și de fiecare dată m-am amuzat. Și la montaj am râs, dar și în sălile de cinema când surprindeam oamenii la finalul filmului, cu echipa de actori, și vedeam oamenii care aplaudau în picioare la final – oamenii acetia există. Dar nu înțeleg cum s-a ajuns de la oameni care râd la mesaje în care mi se cere să mor”, a spus Cosmin Nedelcu.

„Cel mai probabil, majoritatea a reacționat așa pentru că a avut prieteni apropiați, a așteptat momentul ca filmul să ajungă pe Netflix și, când l-au văzut – pentru că deja așteptările erau foarte sus – au fost dezamăgiți”, a spus Cosmin Nedelcu la Europa FM.

VEZI ȘI: Micutzu, răspuns genial pentru un bărbat care a jignit filmul Teambuilding: „Să luați televizorul și să îl așezați cu fața în sus și apoi să...” https://www.spectacola.ro/micutzu-raspuns-genial-pentru-un-barbat-care-a-injurat-filmul-teambuilding-sa-luati-televizorul-si-sa-il-asezati-cu-fata-in-sus-si-apoi-sa_25862.html 


Mai mult, comediantul subliniază faptul că munca sa în divertisment este de a amuza oamenii, și nu de a educa.

„Din punctul meu de vedere, câteodată da. Dacă pe mine mă definește ca individ în viața de zi cu, o voi aduce și în partea profesională. Nu este scopul meu să educ oamenii, să educ copiii – asta fac părinții și școala. Eu distrez oamenii”, a spus Cosmin Nedelcu.


Cosmin Nedelcu, replică pentru Cristian Tudor Popescu

 

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a publicat un mesaj pe Facebook despre celebrul film:

"S-a râs la Teambuilding

Sunt întrebat de ce nu spun nimic de filmul românesc Teambuilding. Mai ales că scriu alții despre el pe net și pretind că aș fi scris eu. Există un răspuns: l-am văzut până la jumătate, acasă, pe computer, și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau. Nu de film, râdeau de mine. Dacă aș și scrie ceva, orice, despre Teambuilding, cred că primatele ar începe să mă scuipe. Ce ziceți, am pierdut mult că nu l-am văzut pe tot?". 

Răspunsul lui Micutzu

„Nu am ce să-i spun domnului Cristian Tudor Popescu pentru că dânsul este entitled să aibă o părere despre filmul acesta pentru că, din câte știu eu, este o ocupație d-ale dânsului – să fie critic de film. Cum nici doamnei Irina Margareta Nistor nu am ce să-i spun, dar m-am bucurat că m-a sunat și m-a felicitat pentru rol”, a mai spus Cosmin Nedelcu la Europa FM.

 

Teambuilding, o ilustrare cu mult umor a vieții de corporatist

Filmul arată povestea angajaților dintr-o corporație, care încearcă cu ardoare să-și păstreze job-urile, prin câștigarea unei cupe din competiția anuală din cadrul teambuilding-ului. Mai multe echipe: București, Moldova, Iași și Craiova, se luptă să câștige probele inedite, dar și să păstreze intactă relația cu șefii. 

Emil (Matei Dima) este cel care conduce echipa din București, din care fac parte și Micutzu și Anca Dinicu. 

 Filmul a fost lansat în 2022 și a atras în cinematografe un număr mare de persoane (aproape 1 milion in 3 luni).Din 1 ianuarie 2023 filmul a fost distribuit pe platforma online Netflix.

Distribuție:

 

Şerban Pavlu, Matei Dima, Cosmin Nedelcu, Adrian Geo, Nicu Banea, Roxana Condurache, Cătălin Coşarcă, Anca Dinicu, Vlad Ianuș, Anca Munteanu, Adrian Nicolae, Ionuț Rusu, Horia Brenciu, Cristi Pulhac, Nuami Dinescu.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel