Micutzu, răspuns genial pentru un bărbat care a jignit filmul Teambuilding: „Să luați televizorul și să îl așezați cu fața în sus și apoi să...”

Data actualizării: | Data publicării:

Teambuilding, regizat de Matei Dima, Cosmin Nedelcu și Alex Coteț, după un scenariu scris de Alex Coteț, a reușit să urce pe primul loc în preferințele românilor pe Netflix, încă din primele zile. 

Succesul uriaș al producției a împărțit acum țara în două: unii îl adoră, alții îl hulesc, iar toate părerile sunt expuse pe rețelele de socializare. 

Așa s-a întâmplat și cu părerea mult prea directă a unui bărbat, care i-a transmis lui Micutzu (Cosmin Nedelcu) un mesaj jignitor, la o postare legată de filmul Teambuilding. 

„Să mă c*c în filmul tău!”, a fost comentariul bărbatului, la postarea lui Micutzu. 

Răspunsul lui Micutzu

Celebrul comediant nu a rămas indiferent în fața jignirii. Deși mulți s-ar fi gândit că i-ar putea răspunde cu aceeași monedă, având în vedere limbajul pe care îl folosește în aparițiile pe scenă, de data aceasta Micutzu a fost extrem de diplomat, ba chiar s-a gândit la două variante prin care bărbatul respectiv ar putea să-și pună în aplicare „urarea”

„Bună ziua! Mulțumim pentru feedback. Singura posibilitate la care m-am gândit ar fi să downloadați filmul pe un stick, să-l deconectați de calculator (nu uitați să apăsați pe “safely remove”) și apoi să vă căutați un loc ok în care să așezați stickul ca mai apoi să vă faceți nevoile. Sau puteți să îi dați play de pe Netflix, să luați televizorul și să îl așezați cu fața în sus și apoi să vă așezați cumva comod să vă puteți c**a. Ultima sugestie e mai anevoioasă, dar pare că sunteți un om hotărât. Zi frumoasă!”, a fost răspunsul lui Micutzu. 

 

Teambuilding, o ilustrare cu mult umor a vieții de corporatist

Filmul arată povestea angajaților dintr-o corporație, care încearcă cu ardoare să-și păstreze job-urile, prin câștigarea unei cupe din competiția anuală din cadrul teambuilding-ului. Mai multe echipe: București, Moldova, Iași și Craiova, se luptă să câștige probele inedite, dar și să păstreze intactă relația cu șefii. 

Emil (Matei Dima) este cel care conduce echipa din București, din care fac parte și Micutzu și Anca Dinicu. 

 Filmul a fost lansat în 2022 și a atras în cinematografe un număr mare de persoane (aproape 1 milion in 3 luni).Din 1 ianuarie 2023 filmul a fost distribuit pe platforma online Netflix.

Distribuție:

 

Şerban Pavlu, Matei Dima, Cosmin Nedelcu, Adrian Geo, Nicu Banea, Roxana Condurache, Cătălin Coşarcă, Anca Dinicu, Vlad Ianuș, Anca Munteanu, Adrian Nicolae, Ionuț Rusu, Horia Brenciu, Cristi Pulhac, Nuami Dinescu.

Trailer:

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel