Michelle Pfeiffer, complet nemachiată, la 65 de ani. Imaginea adorabilă cu care a cucerit internetul/ FOTO

Data publicării:

Michelle Pfeiffer, în vârstă de 65 de ani, și-a cucerit fanii cu un selfie în care apare complet nemachiată. 

Michelle Pfeiffer a vrut să îl arate fanilor pe noul membru al familii sale: cățelușul Dot, însă internetul a fost cucerit nu doar de adorabilul blănos, ci și se naturalețea actriței, care la 65 de ani arată absolut impecabil.

"Cum a putut acest Înger să-mi facă o gaură în cămașă?". a scris Michelle în descrierea fotografiei. Vedeta purta ochelari și un tricou alb simplu cu o mică gaură în mânecă. „Vinovatul” părea nevinovat  și părea că doarme în brațele actriței. Nici că ai putea purta ranchiună unui cățeluș atât de drăguț!

Fanii lui Michelle au adorat selfie-ul vedetei. "Frumoasă, frumoasă, frumoasă, frumoasă Michelle ," a scris un fan. "Aww prea drăguț", a scris un alt fan.

Cum se menține în formă vedeta

Dacă vă întrebați cum de pielea lui Michelle rămâne atât de perfectă, ea a dezvăluit recent că își ia foarte în serios rutina de îngrijire a pielii. De fapt, ea analizează atent toate ingredientele de pe aproape tot ceea ce pune  pe corpul ei, lucru pe care a început să-l facă după ce a avut copii, potrivit Womanshealth.


"Începi să privești lumea prin ochii copiilor tăi și vrei doar să-i protejezi - așa că începi să privești sănătatea într-un mod preventiv", a spus ea într-un interviu pentru Oprah Daily.

 Filozofia de frumusețe "curată" a lui Michelle se extinde și la dieta ei. Ea a devenit vegană pentru a evita orice "exces de toxine" în corpul ei.

"Am observat cu adevărat o diferență în pielea mea la scurt timp după ce am trecut la veganism complet", a declarat ea pentru Urbanette. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel