Mi-Th Influencer, cu Thea Haimovitz: Sara Ianoș, specialistă în frumusețe și self-care

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Captură video: YouTube/Spectacola

Într-o nouă ediție a Mi-Th Influencer, Thea Haimovitz a avut o discuție despre frumusețe și self-care cu Sara Ianoș. Emisiunea va fi difuzată duminică, 30 iunie, începând cu ora 11.00.

Bine ați venit la Mi-Th Influencer, o emisiune captivantă cu Thea Haimovitz în rolurile de moderatoare și realizatoare. În această ediție specială, avem plăcerea să o avem ca invitată pe Sara Ianoș, o personalitate influentă în domeniul frumuseții și îngrijirii personale.

Mi-Th Influencer este dedicată tuturor categoriilor de public și aduce în prim-plan informații obiective și relevante despre îngrijire personală, frumusețe, machiaj, sănătate, analiză și studiu de caz, dezvoltare personală, ritualuri de îngrijire, curiozități și reportaje.

Nu ratați discuțiile fascinante și sfaturile de la invitații noștri experți! Emisiunea va fi difuzată live pe canalele DC News și Spectacola.

Youtube video image

Urmați-ne pe canalele noastre de social media pentru a fi la curent cu cele mai noi informații și tendințe.

Nu ratați emisiunea live duminică, pe 30 iunie, ora 11.00, pe DC News și Spectacola.

Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz, este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de informații obiective cu următoarele subiecte:

- Îngrijire personală

- Frumusețe

- Machiaj

- Sănătate

- Analiză/studiu de caz

- Dezvoltare personală

- Ritualuri de îngrijire

- Curiozități

- Reportaje

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania  

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201  Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel