„Mi-e dor de casă”. Irina Rimes suspină după casa părintească

Data publicării:
Irina Rimes, foto Facebook
Descriere foto: Irina Rimes, foto Facebook

Irina Rimes a mărturisit că îi e foarte greu departe de casa părintească. 

Irina Rimes, în vârstă de 30 de ani, s-a stabilit în România, în urmă cu câțiva ani. Artista din Republica Moldova și-a clădit o carieră de succes în România, unde publicul o adoră pentru piesele pe care le cîntă, dar pentru cele pe care le creează pentru alți artiști. Invitată în cadrul podcastului „Altceva” cu Adrian Artene, Irina Rimes a dezvăluit că îi este foarte dor de casa părintească. 


„Mi-e dor de casă. Am tot ce îmi trebuie.

Mama îmi aduce tot, absolut tot. Și halva și bomboane «Bucuria», mi-e plină casa de bomboane.

De asta nu duc lipsă deloc, ba chiar îi spun «Mama, nu mai face pentru că vreau să rămân slabă, nu vreau să mă îngraș!»”, a mărturisit Irina Rimes, în podcastul realizat de Adrian Artene, pe Youtube.


Deși își vede părinții destul de des și ține legătura cu oamenii dragi din Republica Moldova, artista mărturisește că îi e foarte dor de locul în care s-a născut, de care spune că este extrem de atașată. 

„Mi-e dor de casă, de casa părintească. De părinți nu, pentru că îi văd destul de des, vin ei la mine, dar de casă… mi-e dor!

Și când au tăiat părinții mei cireșii pe care i-am văzut crescând și cu care am crescut de când eram mici, am plâns. Au tăiat 12 cireși, i-au tăiat că erau bătrâni.

De casă mi-e dor și stau și mă gândesc câteodată dacă o să vindem casa părintească sau nu, pentru că fratele meu s-a mutat în București și cred că eu le mai dau 5 ani părinților mei.

Dar stau și mă gândesc dacă m-ar lăsa sufletul să vindem casa părintească”, a încheiat Irina Rimes, potrivit Cancan.

Drumul Irinei Rimes, prin ochii lui Barna Nemethi: „Arată fix ca drumul care croiește oameni puternici” EXCLUSIV

Irina Rimes, documentar despre viața ei: Vreau să vadă oamenii care este sacrificiul pe care-l faci atunci când decizi că vrei să devii artist

 

Ce faci atunci când simți că nu îți găsești inspirația, când simți că te îndepărtezi de esență și te pierzi pe tine? După doi ani de activitate haotică, Irina Rimes simte că are nevoie de o schimbare pentru a se regăsi. Irina pornește la drum timp de două săptămâni și călătorește într-un studio mobil prin șase orașe cu scopul de a-și finaliza albumul Acasă, un album cu un concept aparte, o călătorie inițiatică a Irinei spre redescoperirea sinelui. Producția albumului a fost realizată de către artistă și trupa ei în diverse zone ale țării (București, Brașov, Piatra Neamț, Iași) și a culminat cu o oprire în Republica Moldova, la Chișinău și la Izvoare, de unde provine Irina.

Irina Rimes: „Pe drumul meu este o călătorie ce explorează influențele care au făcut-o pe Irina Rimes artista de astăzi. Irina Rimes rememorează momente importante din viața ei, vorbește despre versurile pe care le scrie, despre oamenii care au ajutat-o în carieră. În paralel, sunt dezvăluite detalii despre sursele de inspirație ale albumelor anterioare, sunt pregătite videoclipuri și concerte caritabile”

Profesioniști din industria muzicală, artiști și persoane publice precum: Tudor Chirilă, Andra, Cătălin Măruță, Damian Drăghici, Adrian Despot, The Motans, Alex Cotoi și mulți alții sunt invitați în documentar să vorbească despre cariera artistei. 

Irina Rimes, despre miniserie: 

„Documentarul “Irina Rimes: Pe drumul meu / On my Way with Irina Rimes” a apărut din nevoia de a spune lucruri: despre mine, despre oamenii care lucrează în acest proiect, despre ce se petrece în spatele scenei, în spatele camerelor, despre industrie, despre ce înseamnă să construiești un proiect. Vreau să arătăm oamenilor struggle-ul de artist. Să înțeleagă mama, tata, rudele, prietenii mei de ce n-am timp să merg la ei în vizită, de ce nu răspund tot timpul la telefon, de ce dorm până la ora 4 după-amiaza, dar cel mai important, de ce scriu ceea ce scriu. 
Vreau să vadă oamenii care este sacrificiul pe care-l faci atunci când decizi că vrei să devii artist. Cum trebuie să renunți la tine și în același timp, să se învârtă toate în jurul tău. 
Tu nu poți fi artist 8 ore pe zi, de la 10 până la 18. Ești artist din momentul în care ai decis că nu vei face nimic altceva în viața asta.
Sunt onorată să pot să-mi spun povestea împreună cu HBO Max și le mulțumesc pentru încredere”, a declarat artista. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel