"Mi-a scris că ar bate la mine ca surdu-n tobe". Oana Roman, AMENINȚATĂ de un bărbat periculos: A făcut 10 ani de pușcărie pentru șantaj și tortură

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman, Captură Video YouTube
Descriere foto: Oana Roman, Captură Video YouTube

Oana Roman susține că a primit amenințări în online.

Invitată recent la podcast-ul “Fără filtre”, Oana Roman a vorbit despre bullying-ul de pe rețelele de socializare, care nu a ocolit-o nici pe vedetă.

“Este ok să nu fii de acord cu mine, este ok să nu-ți placă de mine, dar nu poți trece o anumită limită. Trebuie să existe totuși un minim de decență și de bun-simț și de limite, în exprimarea pe care o ai vis-a- vis de altă persoană, oricine ar fi persoana respectivă”, a spus vedeta în poscastul Fără filtre.

Vedeta a mai punctat și faptul că ea nu își ascunde niciodată comentariile negative primite de la oamenii care o urmăresc, ba chiar le face publice, pentru a da o lecție de “AȘA NU” comunității sale. Oana Roman spune că românii au înțeles greșit libertatea de pe internet și că până și acesta trebuie să aibă anumite limite.

Oana Roman, amenințată pe internet de un infractor

“Nu de mult, acum două săptămâni, mi-a scris unul că ar bate la mine ca surdu-n tobe. Am publicat mesajul, pentru că mi s-a părut cam cel mai agresiv pe care l-am primit în ultimii ani și am spus: bă, dacă-l cunoșți pe omul ăsta, feriți-vă de el, că pare periculos și în următoarea oră am primit multe mesaje de la fete care mă urmăresc și care mi-au trimis niște articole din ziare care arătau că acest om are 7 dosare penale și a făcut vreo 10 ani de pușcărie pentru amenințare, șantaj, tortură.. un infractor periculos”, a mai adăugata ceasta.

“Am rănit niște oameni, spunându-le niște vorbe pe care ei nu le meritau”

Oana Roman a dezvăluit faptul că și ea, la rândul ei, este o persoană impulsivă, dar nu cu oricine, ci doar cu oamenii pe care îi cunoaște foarte bine și își permite. Vedeta a recunoscut faptul că a lucrat mult timp să-și modereze acest defect, dar în continuare nu se poate abține de la a nu spune lucrurilor pe nume.

“Am spus niște lucruri la nervi, care nu erau adevărate și pe care oamenii ăia nu le meritau, doar pentru că am avut eu acel impuls de nervi în momentul ăla. Sunt mai mulți oameni cărora le-am spus chestii nasoale rău. Inclusiv Marius, și el a înghițit multe de la mine, și mulți prieteni. În general, nu fac asta decât cu oamenii cu care îmi permit. Această impulsivitate m-a costat destul de mult în viața asta, pentru că niște oameni nu au înțeles”, a mai spus Oana Roman în podcast-ul “Fără Filtre”.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel