"Mi-a dedicat un cântec". Marina Almășan, regrete după moartea lui Victor Socaciu: Pentru a înţelege cât ne iubeam, a trebuit să aibă loc ruptura

Data publicării:
Sursa foto: Facebook Marina Almășan
Descriere foto: Sursa foto: Facebook Marina Almășan

Marina Almășan a vorbit despre căsnicia cu artistul Victor Socaciu și modul în care vede acum lucrurile. 

"Victor a scris lângă mine un ocean de melodii superbe. Mă răsfăţa, spunându-mi că multe dintre ele sunt scrise pentru mine. Unele chiar simţeam că sunt, în ele soţul meu strecurând pe furiş scene din viaţa noastră de familie, simboluri numai de noi ştiute, glume pe care ni le făceam reciproc. Există însă un cântec pe care mi l-a dedicat în mod declarat ( de altfel, pe CD-ul care poartă numele melodiei chiar stă scris  "Dedic acest album iubitei mele soţii Marina”) şi care mă mişcă profund, regăsindu-mă în el : “Lângă inimă îmi stai”. Zilele în care l-a compus îmi sunt atât de vii în minte, încât aproape că mă aştept să se deschidă uşa şi să intre Victor, cu chitara, spunându-mi: “Hai să-ţi cânt cantecul tău! Tu eşti glontele meu de argint!”, a spus Marina Almășan pentru okmagazine.ro.

Vezi și: Motivul pentru care Marina Almășan nu a mers la mormântul lui Victor Socaciu, în ziua în care artistul ar fi împlinit 69 de ani: „Eu nu sunt аdepta gesturilor teatrale”

"Pentru a înţelege cât de mult ne iubeam, a trebuit să aibă loc această ruptură"

Întrebată dacă regretă că a renunțat la povestea de iubire cu regretatul artist Victor Socaciu, jurnalista a mai spus:

"Întotdeauna regretăm lucruri pe care le-am fi visat a fi altfel, crezând că, poate, am fi avut puterea să le schimbăm. Însă ceea ce cred eu acum, cu mintea, experienţa şi relaxarea de acum, nu ar fi funcţionat, poate, atunci. Dar deciziile noastre de atunci au fost rezultanta situaţiei de atunci. Perioada respectivă a fost una grea, încărcată, epuizantă. Principiile mele de viaţă sunt extrem de solide, sunt un om care iartă uşor greşeli mici, dar foarte greu pe cele majore. El, la rându-i, era un om orgolios. Probabil că, pentru a înţelege amândoi cât de mult ne iubeam de fapt, a trebuit să aibă loc această ruptură".

Victor Socaciu s-a stins din viață pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, la vârsta de 68 de ani. Artistul era internat de o lună în spital și se afla în comă. 

Vezi și: Văduva lui Victor Socaciu, ATAC la Marina Almășan. De ce nu este de acord ca aceasta să scrie o carte despre viața regretatului artist: „Nu i-ar fi plăcut ca viața lui să facă obiectul unui bestsellerGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel