Motivul pentru care Marina Almășan nu a mers la mormântul lui Victor Socaciu, în ziua în care artistul ar fi împlinit 69 de ani: „Eu nu sunt аdepta gesturilor teatrale”

Data actualizării: | Data publicării:
Marina Almășan și Victor Socaciu, sursa facebook
Descriere foto: Marina Almășan și Victor Socaciu, sursa facebook

Marina Almășan, fosta soție a regretatului artist Victor Socaciu, a lipsit astăzi de la mormântul acestuia. 

Pe 14 ianuarie, Victor Socaciu ar fi împlinit 69 de ani. Marele artist s-a stins din viață luni, pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, la vârsta de 68 de ani. Artistul era internat de o lună în spital și se afla în comă. 

Vineri, pe 14 ianuarie, apropiații artistului au mers la mormântul acestuia din cimitirul din Cornu pentru a-i aduce un omagiu. 


Marina Almășan, fosta sa soție și mama fiului său, nu a fost prezentă. Prezentatoarea TV spune că ea are un al mod de a-l omagia pe Victor Socaciu și chiar dacă mariajul lor nu a mers, are de gând să scrie o carte despre cei 16 ani petrecuți împreună. 

„Eu nu sunt аdepta gesturilor teatrale. După 30 de ani petrecuți în fața camerelor de luat vederi, nu mai caut să apar cu orice preț. Sunt alții care sunt înnebuniți să se agațe de numele lui Victor și probabil se vor și înghesui, „distruși”, lângă mormânt, făcându-și poze…

Eu am ales o altă cale să-mi exprim regretul: voi scrie o carte prin care voi dezvălui cei 16 ani din viața lui Victor, dăruiți mie. De altfel, editorialele pe care am început să le public constant pe site-ul meu vor fi parte a cărții”, a declarat vedeta de televiziune Marina Almășan pentru Impact.

 Victor Socaciu și Marina Almășan și-au unit destinele în anul 1996. Din iubirea lor a rezultat, Victoraș Socaciu, singurul fiu al regretatului artist. Victor Socaciu și Marina Almășan s-au despărțit în 2012, iar în 2016 Victor Socaciu s-a căsătorit cu Brândușa Simion. 

 

Recent, Marina Almășan a vorbit despre relația pe care a avut-o cu fostul ei soț. Aceasta a mărturisit că l-a respectat mereu pe Victor Socaciu, însă după divorțul care a durat cinci ani, a decis să se retragă definitiv din viața lui.

„Nu am făcut decât să respect lui Victor. Deși aici sunt multe de spus, dar nu este încă momentul. Și poate nu va veni niciodată… Atunci, în 2012, mi s-a părut corect și demn să ies din peisaj.

Din acel moment Victor a ales să aparțină altei femei, iar eu am refuzat să mai vorbesc cu el, în toți acești zece ani. Cred că pe undeva a fost și “pedeapsa” pe care am simțit nevoia să i-o dau.”, le declară Marina Almășan celor de la Impact.

 

„Am luptat doar pentru dreptul legal al copilului nostru”

 

Marina Almășan a povestit că majoritatea certurilor erau din cauza infidelităților artistului. Un alt scandal a pornit atunci când  Victoraș Socaciu, pe când avea 16 ani, a decis să își dea tatăl în judecată pentru pensia alimentară. 

 

„Am luptat doar pentru dreptul legal al copilului nostru, dar și atunci fără să apar în peisaj. Am încurajat însă legătura tată-fiu și am fost tristă de neîntâmplarea ei așa cum ar fi trebuit…”, a mai dezvăluit moderatoarea TV pentru sursa citată.

 

Mesajul Marinei Almășan, după înmormântarea marelui artist

Astăzi ne despărțim de un mare artist, de o mare conștiință. Și nu mai are nicio importanță dacă a făcut sau nu, ca oricare dintre noi, greșeli în viață, nu mai are importanță nici câte soții a avut, nici care dintre ele l-a iubit mai mult, nici cum a fost ca si politician, nici ce mânca, ce bea și de ce boli suferea.


Nu are importanță nici câte averi a strâns și nici măcar jihadul pe care-l preconizează presa, pe moștenirea lui. Contează doar muntele de cântece care rămân în urma lui și cei trei copii pe care i-a lăsat pe pământ, unul dintre ei având, în plus, nobila misiune de a-i duce mai departe numele.


În dulapul meu cu amintiri am adunat peste 400 de casete cu emisiunea «Ceaiul de la ora 5», cea care mi l-a adus în viață pe Victor. Sunt casete VHS, măcinate de trecerea timpului, greu de vizionat. În multe dintre ele respiră Victor Socaciu.


Cu timpul, îl voi căuta printre ele și vi-l voi readuce în memorie. În anul 1994, una dintre edițiile Ceaiului i-a fost dedicată…


Pe atunci nu cutezam a visa măcar că invitatul ce mi-a stat alături două ore, într-o transmisie directă din orașul său natal, îmi va dărui iubirea sa, îmi va sta alături mai mult de 16 ani și mi-l va dărui pe prețiosul nostru Victoraș.


Decupez din ea, cu emoție și vă redau mai jos unul din momentele muzicale, pe care l-am redescoperit, cu emoție, în această dimineață urâtă de sfârșit de decembrie”, a scris Marina Almășan pe Facebook.
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel