Mezoterapia, secretul „tinereții fără bătrânețe”. Dr. Ana Crăciun Douglas: Așa putem ține pielea hidratată

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unplash.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: unplash.com

Dr. Ana Crăciun Douglas a fost invitată la Interviurile Spectacola, realizată de Georgiana Ioniță, unde a vorbit despre importanța mezoterapiei.

Dr. Ana Crăciun Douglas, medic estetician, a fost invitată la Interviurile Spectacola, realizată de Georgiana Ioniță, alături de sora sa, Ela Crăciun, prezentator TV și autor de cărți de parenting, unde a vorbit despre cum trebuie să ne pregătim tenul pentru vară, deoarece expunerea la soare este foarte periculoasă, iar pielea poate avea de suferit și poate îmbătrâni mai repede. În acest sens, medicul estetician spune că mezoterapia este cea mai indicată, având rezultate uluitoare.

”Trebuie să ne ținem tenul hidratat și atunci recomand pe timp de primăvară și vară mezoterapii, în care abordezi diferite cocktail-uri pentru fiecare ten în parte, le personalizezi, așa putem ține pielea hidratată, o putem pregăti pentru expunerea la soare. Nu toată lumea o să asculte medicul și să folosească din oră în oră factorul de protecție, este foarte greu. Elei i-am băgat în geantă o pudră cu factor de protecție și i-am zis ca de fiecare dată să se dea cu ea, nu există scuză. Pudrezi fața din oră în oră. Pe lângă această nutriție pe care o oferim din interior corpului, tenul are elasticitate, nu se mai ridează, îl putem feri inclusiv de petele pigmentare.”, a declarat Dr. Ana Crăciun Douglas, în cadrul Interviurilor Spectacola cu Georgiana Ioniță.

”Nu poți să-ți faci buze mai mari și tenul tău să nu fie îngrijit”

Încă de când era rezidentă, specialista a început să-i facă tot felul de tratamente surorii ei. După ce a devenit un medic estetician de renume, Ela a continuat să treacă regulat prin cabinetul Anei. Faptul că este mamă a trei copii, iar oboseala este, cu siguranță, pe măsură, aceasta a trebuit să găsească o modalitate prin care să ascundă cearcănele. În acest sens, Dr. Ana Crăciun Douglas a dezvăluit care este secretul și de unde ar trebui să înceapă toate doamnele.

”Știi cu ce am început? Cu foarte multe mezotarepii. Așa i-am crescut calitatea pielii și asta le învăț și pe pacientele mele. Întâi creștem calitatea, întâi facem fundația și apoi ne apucăm să construim o casă. Nu poți să-ți faci buze mai mari și tenul tău să nu fie îngrijit. Acum este un trend către naturalețe și mă bucură foarte mult acest lucru. Am avut chiar zilele trecute paciente care m-au zis: Eu nu vreau să fiu schimbată, vreau să fiu eu, naturală, dar mai odihnită. Ce putem să facem? Erau paciente cu o vârstă mai înaintată și atunci am adaptat.”, a mai spus medicul estetician.

”Nu-mi aduc aminte cum era viața mea înainte ca ea să facă medicină, eu am fost printre primii ei pacienți, încă de pe vremea când era rezidentă. Făceam teste acasă, încercam tot ce apărea. Atunci eram și tânără, nu aveam nevoi.”, a completat și Ela Crăciun.

”Aleg să spun, pentru că trebuie să tragem un semnal de alarmă”

Chiar dacă multe persoane aleg să ascundă intervențiile la care au apelat, de-a lungul timpului, și să afișeze o imagine perfectă pe rețelele de socializare, prezentatoarea TV spune că vrea să dea un exemplu bun comunității ei, pe care o îndeamnă să recurgă la orice schimbare, atât timp cât păstrează o limită.

”Sunt foarte multe persoane publice care nu recunosc, spun că nu și-au făcut nimic niciodată, că sunt naturale. De ce să mint? Aleg să spun, pentru că trebuie să tragem un semnal de alarmă. Trebuie să avem grijă de noi și să ne placă de noi, atunci când trecem prin fața unei oglinzi. Trebuie să ne aducem aminte că suntem femei, și nu este greșit să ne întreținem sau să corectăm niște imperfecțiuni, cât timp păstrăm o limită. Eu aleg să spun. Foarte rar primesc reacții negative.”,a mai spus jurnalista.

Tot ce trebuie să știi despre botox. Riscurile și complicațiile acestei proceduri



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel