Metodele prin care trișorii sunt prinși în cazinouri

Data publicării:

Iată cum poți fi prins la cazono, dacă trișezi. 

Dacă te-ai gândit sau ai încercat vreodată să pui problema trișatului în cazino, acum este probabil cel mai nepotrivit moment din istorie pentru a face asta deoarece sistemele de securitate și oamenii care se ocupă de ele sunt mai avansate ca niciodată. Nu vei putea mișca nici un băț de chibrit fără ca o cameră de supraveghere să fie cu ochii pe tine și cu siguranță nu este doar una sau cel puțin nu este singura metodă care ajută cazinoul să oprească astfel de tentative. 

Cu toate acestea, există trișori care duc totul la un cu totul alt nivel, iar aceștia sunt cei de care cazinourile se tem cel mai mult. Pentru că trișatul în adevăratul sens al cuvântului nu mai înseamnă același lucru pentru acești oameni, ei vor încerca doar să manipuleze, să distrugă alți oameni, să apeleze la angajați, etc. Ajung în cele din urmă să fie prinși, dar intențiile sunt absolut duse la extrem. Iată ce metodele prin care aceștia sunt prinși indiferent de cât de extreme sunt metodele lor de trișat.

Personal bine instruit

Un lucru de care ar trebui cu siguranță să te ferești atunci când ești în cazino, la păcănele egt sau chiar la poker sunt oamenii angajați pentru a lucra în favoarea cazinoului. Acei oameni care împreună alcătuiesc o echipă staff excelentă, foarte bine instruită și pregătită oricând să prindă orice jucător care încearcă să fraudeze sau să păcălească jocurile. Atunci când un cazino își dorește să reducă drastic încercările de trișat sau fraudă, va apela la cele mai bune metode prin care poate împiedica jucătorii să continue să promoveze un stil de joc dăunător atât pentru cazino, dar și pentru propria persoană. Personalul instruit al cazinoului nu sunt dealerii sau ospătarii pe care îi vezi mereu trecând pe culoarele cazinoului. Personalul poate fi compus atât din supraveghetori de sală, dar și din echipe de urmărire și oameni de teren.

Acești oameni au antrenament special, cursuri și au învățat cum să recunoască acei jucători cu intenții de a trișa chiar și după doar câteva secunde de joc. Acești oameni antrenați știu exact ce indicii trebuie să caute, la ce tipuri de comportament să se uite și care sunt elementele care clasifică un jucător de cazino drept fiind trișor. Vor încerca să observe în ce ritm plasezi pariuri sau efectuezi rotiri, vor încerca să vadă dacă ai dispozitive electronice la tine care ar putea perturba aparatul într-un fel sau altul. Au liste cu nume ale jucătorilor care au mai fost în trecut prinși cu astfel de tentative de trișat, știu cum să abordeze un jucător care va nega oricum faptul că trișează.


Foști trișori sunt angajați în cazinouri


Dacă nu ai mai auzit de acest fenomen, ar trebui să te acomodezi cu faptul că atunci când un om, chiar dacă este infractor sau nu, este foarte bun la un lucru, nimeni nu vrea ca talentul să fie irosit în închisoare. Știm deja că cel mai bun mod prin care să te faci cunoscut ca fiind un foarte bun programator sau hacker este să faci mai întâi cel mai ilegal lucru cu putință. Majoritatea hackerilor cunoscuți în toată lumea și-au folosit mai întâi abilitățile pentru a sparge bazele de date ale băncilor, computerele de la NASA, iar lista poate continua. Același principiu se poate aplica și pentru trișori sau echipa din cazino responsabilă pentru prinderea trișorilor?

Pe cine să angajezi atunci când ești un cazino, pentru a conduce o echipă de supraveghere? Angajezi un trișor profesionist care a trecut deja prin tot procesul de a încerca să păcălească un cazino, iar acum ai în echipa ta supraveghere un om care știe cum se vede întreg procesul și din cealaltă perspectivă. Practic, acesta va recunoaște mult mai ușor acel comportament pentru că a fost și în perspectiva trișorului. Ce mod mai bun de a prinde trișorii dacă nu să pui un trișor să îi recunoască peste tot în public?


Camere de supraveghere


Cele mai scumpe cazinouri din lume au camere speciale de supraveghere, unde sute sau chiar mii de camere transmit informații despre tot felul de acțiuni, jocuri și persoane prezente în cazino. Nu există niciun jucător care va păși în cazino fără ca un număr destul de mare de camere să înceapă să îi urmărească toate mișcările. Cu cât pariezi mai mulți bani și joci mai multe runde, cu atât echipa de supraveghere va sta mai mult timp cu ochii pe tine și vei avea mai multe camere asupra ta și a mesei unde te joci. 

Tehnologia de supraveghere este și ea la fel de avansată precum te aștepți, iar controlul stă în mâinile unor oameni foarte capabili care pot coordona eficient acest ansamblu sau mecanism de supraveghere.


Concluzie


Data viitoare când mergi în cazino și intenționezi să trișezi, fie va trebui să te asiguri că știi ceea ce faci, ceea ce nu este valabil dacă citești acest articol, fie ar trebui să renunți la idee pentru că vei suporta consecințele.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel