Metoda simplă de a elimina mucegaiul de pe geamuri. De ce să nu folosești oțet sau înălbitor

Data publicării:
foto Freepik
Descriere foto: foto Freepik

Mucegaiul poate provoca probleme grave de sănătate. Această perioadă rece favorizează apariția mucegaiului, care apare în special în zona ferestrelor.

Metoda simplă de a elimina mucegaiul de pe geamuri. De ce să nu folosești oțet sau înălbitorMonika Baciu | Data publicării: 12.12.2023 15:42  Facebook  Twitter  WhatsApp  Emailmucegai geamuri - FOTO: Freepik@jenyasmyk

Mucegaiul poate provoca probleme grave de sănătate. Această perioadă rece favorizează apariția mucegaiului, care apare în special în zona ferestrelor.

Un expert în curățenie împărtășește "cea mai sigură" și cea mai bună modalitate de a elimina mucegaiul negru de pe ferestrele tale. Mucegaiul poate provoca haos dacă nu este abordat imediat și poate avea un impact asupra sănătății tale, în special pentru cei care au probleme respiratorii, afecțiuni ale pielii sau un sistem imunitar slăbit.

Pe măsură ce vremea devine mai rece, locuințele sunt mai susceptibile la acumularea de umiditate și condens, ceea ce poate duce la formarea mucegaiului.

Acesta nu numai că poate provoca daune semnificative proprietății tale, ci poate afecta și sănătatea ta. Cu toate acestea, există modalități de a rezolva problema, chiar dacă mucegaiul a apărut deja în casa ta.

 

Metoda simplă de a elimina mucegaiul de pe geamuri

Baqir Khan, proprietarul Proactive Cleaners, recomandă prioritizarea utilizării săpunului și a apei pe zona afectată atunci când vine vorba de îndepărtarea mucegaiului de pe ferestre.

 

Citește continuarea pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel