Messi, lacrimi după salariul colosal pe care l-a pierdut. În CÂT timp câștigă un ROMÂN, banii lui Messi pe ZI și pe AN. Te vei îngrozi

Data actualizării: | Data publicării:
Messi, captura foto Sky Sports
Descriere foto: Messi, captura foto Sky Sports

Cât trebuie să muncească un român pentru a câștiga cât Messi într-o zi.

Leo Messi a participat la o conferință de presă în care și-a luat adio de la Barcelona, club la care a jucat întreaga carieră. 

 

În timpul conferinței, acesta a început să plângă în hohote.

 

O mulțime de glume au apărut pe rețelele de socializare după gestul lui Messi, toate făcând referire la faptul că superstarul plânge mai mult după salariul pe care-l încasa la echipă.

 

Leo Messi, declarație la plecarea de la Barcelona

 

"Nu sunt pregătit pentru asta. Am jucat toata viața aici, de la 13 ani. După 21 de ani trebuie să plec. Trebuie să las tot ce este aici. M-am gândit în ultima perioadă ce să zic. E foarte dificil pentru mine. Le-am promis copiilor că vom reveni, aici e casa mea. Trebuie să plec temporar de aici cu soția, cu copiii mei. Am trăit atât de multe lucruri frumoase la Barcelona. Au fost bineînțeles și lucruri mai puțin plăcute. Am dat totul pentru acest club din prima zi în care am sosit aici și până la ultima. Sunt profund impresionat de atașamentul pe care l-au arătat oamenii pentru mine. Nu mi-am închipuit vreodată că o să spun 'adio'. Plec de la acest club fără să văd fanii de peste un an și jumătate din cauza pandemiei," a spus Leo Messi la conferința de presă care a avut loc la stadionul Camp Nou.

 

Află ce salariu avea Leo Messi pe DCNews. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel