Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Vor fi tensiuni și provocări

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Marte este în Săgetător de pe data de 24 noiembrie și va sta acolo până pe 4 ianuarie. Când Marte tranzitează semnul Săgetătorului, apar luptători pentru pace. Deși scopul pentru care luptă pare restabilirea armoniei, întotdeauna se află și interese ascunse la mijloc. Iată zodiile cele mai afectate de acest tranzit!

În timpul tranzitului lui Marte prin Săgetător, combinația dintre energia agresivă a lui Marte și optimismul semnului Săgetătorului poate genera extreme în comportamentul nostru. Acest amalgam aduce cu sine dorința arzătoare de a atinge noi înălțimi și de a căuta armonia, însă această căutare vine adesea cu un interes ascuns. Perioada favorizează evoluția personală, călătoriile și explorarea unor domenii noi, dar necesită atenție în ceea ce privește prejudecățile, tendința de a acționa impulsiv și excesul de zel.

 

Marte în Săgetător aduce mișcări și în context politic la nivel global, cu mulți lideri internaționali angajându-se în negocieri și eforturi de reconciliere între diferite tabere. Acest tranzit poate genera, de asemenea, dezbateri ample în sfera religioasă, deoarece semnul Săgetătorului este asociat cu implicații spirituale și religioase profunde.

Iată ce se întâmplă cu zodiile cele mai afectate!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Intrarea lui Marte în casa a 7-a aduce perspective tensionate din punct de vedere partenerial, indicând posibile despărțiri afective sau profesionale, conflicte legate de documente sau lege și apariția unor persoane iritate menite să provoace propriile tale frustrări interioare. Se prevăd acțiuni precipitate care pot conduce la impunerea voinței personale asupra altora, generând confruntări și perturbări de sărbători. De menționat și faptul că Mercur va retrograda în casa relațiilor.

Marte în casa a 7-a poate atrage persoane care adoptă o atitudine superioară asupra ta, declanșând reacții neplăcute. Avertismentul principal este de a evita confruntările fără motive întemeiate și de a gestiona răspunsurile la conflicte în mod conștient.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel