Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Berbecii au energie, Taurii se bucură de oportunități profesionale. Gemenii primesc încredere, Racii trebuie să învețe să se prioritizeze

Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Ne aflăm într-o săptămână mult așteptată din punct de vedere astrologic! Scăpăm, în sfârșit, de neînțelegerile provocate de retrogradarea lui Marte în Gemeni. Azi, Venus din Vărsător face careu cu Nodurile Lunare. Unii dintre noi își vor pune întrebări legate de viitorul relațiilor, dar și dacă există suficientă libertate. Află ce aduc astrele în această săptămână pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac!

Pe 12 ianuarie, Marte își reia mersul direct în semnul Gemenilor. Să ne reamintim că Marte a intrat în acest semn pe 20 august, și-a început retrogradarea pe 30 octombrie, iar efectele se vor duce până pe 25 martie.

Deci, vom avea habar încotro să o luăm, mintea noastră va fi mai sigură pe unele alegeri și ne vom asigura că avem toate informațiile necesare. Momentul retrogradării poate provoca destule momente și evenimente frustrante, mai ales pentru cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești).

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, își oprește retrogradarea, așa că este un aspect nemaipomenit! Nu vei mai simți că înoți în gol, ci în sfârșit găsești niște căi și ai mai multă claritate. Pentru că Marte își oprește retrogradarea, iar Jupiter este în semnul tău, nu mai trebuie să bați pasul pe loc și nici să mai aștepți.

Este o săptămână plină de energie pentru Berbec sau cei cu ascendent în Berbec, la care se adaugă și doze serioase de curaj și de încredere, de care merită să profiți din plin. Chiar dacă te poți confrunta cu multă furie, o poți folosi pentru a o transpune în ceva sănătos.

Vorbim despre o perioadă optimă pentru planificarea unor călătorii, pentru învățat sau pentru noi conexiuni. Plimbă-te cât mai mult, discută cu alții și fii deschis. Este o perioadă agitată, dar îți aduce beneficii.

Taur/Ascendent în Taur

Vor fi multe oportunități din punct de vedere profesional pentru tine, dar pe undeva există și o grabă, din frica de a nu pierde ceva. Deși în aceste zile poți fi foarte încrezător, spre finalul săptămânii, este posibil să te culci pe o ureche, iar acest lucru nu este recomandat.

Începutul acestui an este important pe planul carierei, indiferent dacă pentru moment ai sau nu un loc de muncă. Dacă îți cauți job, poți da lovitura în cadrul unui interviu sau îi surprinzi plăcut pe cei care vor să-ți cunoască abilitățile. Ești mai modest.

Intrarea lui Marte în mers direct în Casa a doua o să-ți aducă revelații pe plan financiar. Gândește-te la câți bani ai cheltuit în ultimele luni, din august sau din octombrie până în prezent, mai ales într-un mod inutil. Poți să înveți să te ocupi mai atent de bugetul tău. Nu refuza nici sprijinul celorlalți.

Învață și să negociezi. Totul, ca să obții ceva.

Citește continuarea pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 10 ian 2023, 11:44 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience