Mesaje și urări de Florii 2022. Cele mai frumoase felicitări pentru cei dragi

Data publicării:
Mesaje și urări de Florii 2022. Cele mai frumoase felicitări pentru cei dragi. Foto Unsplash
Descriere foto: Mesaje și urări de Florii 2022. Cele mai frumoase felicitări pentru cei dragi. Foto Unsplash

Mesajele de Florii în 2022 reprezintă o ocazie deosebită pentru fiecare dintre români de a-i celebra pe cei care poartă nume de flori, dar și pentru a prăznui o sărbătoare importantă.

Mâine este Duminica Floriilor, iar peste un milion de români își sărbătoresc ziua numelui. Dacă vrei să spui unei persoane dragi „La Mulți Ani”, dar ești în pană de idei, îți dăm o mâna de ajutor. Iată cele mai frumoase urări și mesaje de Florii.

Mesaje și urări de Florii 2022

Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!

Ești cea mai frumoasă dintre toate florile de pe Pământ! La Mulți Ani!

Onomastică fericită! Ziua numelui să îți fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii și vești frumoase. LA MULȚI ANI!

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele, mari și mici! La mulți ani!

De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.

Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și zâmbitoare. La Mulți Ani!

O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru tine. O floare și un sincer La Mulți Ani! Să crești mare și frumoasă și să fii și sănătoasă.

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume – unei flori, o minune a naturii. La mulți ani!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!

Drumul vieții tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îți păstrezi mereu sufletul tânăr și curat, cu trandafiri ca să fii veșnic iubită și cu margarete pentru a-ți aminti mereu să zâmbești. La mulți ani de Florii!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel