Mesaje și urări de Anul Nou. Cele mai inspirate gânduri pe care să le transmiți celor dragi

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

De Revelion, cei dragi ție trebuie să știe ce înseamnă pentru tine, motiv pentru care nu trebuie să uiți să le trimiți și o urare.

Anul Nou bate la ușă și, pe lângă ținutele spectaculoase pe care trebuie să le pregătim pentru această seară importantă, mai trebuie să nu uităm să le transmitem celor dragi un gând bun și un mesaj din inimă. În acest sens, am selectat cele mai inspirate urări, astfel încât să te ajutăm să-ți exprimi toată căldura și iubirea față de apropiații tăi.

Mesaje și urări de Anul Nou

“La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

„La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi… Sus paharul!”

“Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!”

„Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere!”

„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani 2023!”

“Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

„Deschide-ți inimă în noaptea dintre ani, lasă bucuria unui nou început să îți pătrundă în suflet, pășește cu speranța și încredere și nu uită că cineva se va gândi în miez de noapte la ține și îți va dori toată fericirea din lume! Un an nou fericit! La mulți ani 2023!”

Urări pe care să le faci de Revelion, celor dragi

„Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!”

„La mulți ani pentru cea mai minunată familie din lume. Sunt atât de recunoscător/recunoscătoare că vă am în viața mea! Fie ca acest an să fie cel mai bun pentru noi toți!”

“Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

„Iată că a sosit și Anul Nou. Cea mai deosebită și strălucitoare sărbătoare din toate! Fii și tu precum o stea, strălucește continuu și fii mereu sus. Fii un exemplu pentru cei care vor să obțină ceea ce ai și tu.”

„Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2023!”

„Vă doresc să vă bucuraţi de fiecare zi şi să aveţi parte de o sănătate de fier! La mulţi ani!”

„Noul an să te surprindă cu clipe frumoase trăite alături de cei dragi și să-ți aducă liniștea sufletească de care ai nevoie. La mulți ani! Îţi urez un An Nou plin de fericire şi linişte sufletească! La Mulţi Ani! Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma!”

„Un nou an vine cu noi obiective. Fie ca 2023 să se dovedească a fi un an de succes în viața dumneavoastră! Cerul este limita. La mulţi ani!”
  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel