Mesaje Paște 2022. Cele mai frumoase urări și felicitări pentru cei dragi

Data publicării:
Mesaje Paște 2022. Cele mai frumoase urări și felicitări pentru cei dragi. foto Priscilla Du Preez / Pexels
Descriere foto: Mesaje Paște 2022. Cele mai frumoase urări și felicitări pentru cei dragi. foto Priscilla Du Preez / Pexels

Învierea Domnului - Sfintele Paşti, sărbătoarea sărbătorilor, este cel mai mare praznic al Bisericii lui Hristos. Împărtășiți spiritul acestei sărbători cu persoanele dragi, trimițându-le cele mai frumoase mesaje de Paște 2022.

Mesaje Paște 2022. Cele mai frumoase urări și felicitări pentru cei dragi

Fie că sfintele sărbători de Paști să vă aducă lumină și liniște sufletească. Să vă vegheze îngerii iertării și păcii și frumoasa primăvară să vă între în suflet.

Fie că sărbătorile pascale să vă găsească alături de cei dragi, în armonie și înțelegere. Să vă bucurați de minunea învierii și a iubirii, să vă între lumina în case și în viață. Paște fericit!

Hristos a înviat! Să fiți binecuvântați cu bogăție sufletească, cu iubire și cu speranță. Sărbătorile să vă aducă binemeritata pace și sănătate, dumneavoastră și celor dragi. Paște fericit!

Sărbători frumoase, căldură și dragoste. Învierea să vă aducă mii de minuni, milioane de bucurii și dragoste infinită.

Clopotele învierii să vestească o primăvară frumoasă, încărcată de bucurii și de speranțe, energie nouă și lumină caldă. Vă dorim din suflet să aveți parte de minuni și să prețuiți momentele frumoase alături de cei pe care îi iubiți.

Iepurașul urecheat are cozonac de dat, ouă de încondeiat și lumina de vegheat. Ocupat cum este el, tot îți scrie-un bilețel, să-ți spună din suflețel să te bucuri de Prier.


De Paști îți doresc să dai de oul încondeiat câștigător, de cozonacul cel mai pufos, să prinzi iepurașul de urechi și să-l scuturi bine de tot de cadouri, să fii înconjurat de prieteni!


Îmi doresc că primăvara asta să te am aproape și să îmi luminezi viața. Pentru mine, miracolul sărbătorii rămâne iubirea dintre oameni și puterea de a face lumea mai frumoasă prin dragoste. Paști minunate.


Fie că urările să vi se întoarcă înzecit! Să vi se întoarcă dragostea, gândurile bune și fiecare lucru minunat pe care îl faceți, să vă fie cei dragi alături și să vă bucurați de lumina învierii împreună.

Paștele este o măreață promisiune prin care Domnul ne aduce în preajma renașterii noastre în fiecare an .Fie că promisiunea Paștelui să îți umple inima cu pace și bucurie ! Paște fericit !

Fie că Domnul să te binecuvânteze cu ocazia preafericitei zile a Paștelui. Fie că Învierea să îți dăruiască un nou început, belșug , succes și fericire.Un Paște fericit !

Iisus a venit pe lume pentru a ne dărui viață , astfel încât fiecare dintre noi să se bucure de clipele de trăire de pe pământ și de veșnicia din în ceruri .
Un Paște fericit !

Pomii înfloriți , florile proaspăt deschise și cântecul zglobiu al păsărilor , cu toate îmi șoptesc că a sosit Paștele . Îți simt sufletul cald și aproape cu prilejul fiecărui Paști , dar și a fiecărei zi din viață.Un Paște fericit !

Îți doresc un Paște foarte fericit , dragoste din plin și cele mai bune urări. Fie că zilele Paștelui și ale acestui an să îți ofere o mulțime de fericire și bucurie în viață .Să ai o viață îmbelșugată în iubire și să sărbătorești Paștele de cel puțin 100 de ori ! Un Paște fericit !Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel