Grig Chrioiu, discurs emoționant despre soția sa: „Încununează tot ceea ce este bun. Când au fost momente grele, a preluat ea, tacit”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Întâlnire cu Arta: Grig Chiroiu ne dezvăluie „Secretele Președintelui”
EXCLUSIV
Descriere foto: Întâlnire cu Arta: Grig Chiroiu ne dezvăluie „Secretele Președintelui”

Grig Chiroiu, invitat la emisiunea „Întâlnire cu arta” de la Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță-Toader, ne-a vorbit despre celebrul serial „Trăsniții”, din 2015 până astăzi fiind cel mai longeviv sitcom din lume. Cunoscutul actor oferă detalii despre cum l-a susținut soția în toți acești ani și nu numai.

Grig Chiroiu a absolvit "Facultatea de Comunicare și Relații Publice" și și-a început activitatea artistică în emisiunea "Chestiunea zilei", de la PRO TV, alături de Florin Călinescu, dar și de alți actori cu care mai colaborează chiar și astăzi.

 

A realizat și serialul  "Pitici si tatici”, unde a avut ocazia sa joace alături de cei doi copii ai sai, Clara Adina si Mihnea Grig. A urmat apoi producția de televiziune "Tilică, steluta de cinema", însă, de departe, cel mai important rol al său este acela din  serialul "Trasniți in NATO", l-a ridicat la rangul de caporal.

 

De asemenea, serialul "Trasniți in NATO" a priit și o recunoaștere internațională: A intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai longeviv serial de comedie difuzat la TV.

 

„Ea este peste tot  în jurul meu”

Aș vrea să ne întoarcem puțin, pentru că ai vorbit foarte frumos despre relația pe care o ai cu soția ta și vrem să știm cum a început povestea voastră?, a întrebat gazda emisiunii, Georgiana Ioniță-Toader.

„E o prezență foarte discretă... încununează tot ceea ce este bun. Ne-am întâlnit prima dată în lift. Nu este un secret. La mine acolo la bloc unde stăteam, ea fiind din Olănești,că multă lume mă întreabă: „Da` de unde și până unde domnu Grig aici în Olănești!?” și eu le răspund „Datorită soției”. Ea a facut facutlatea la bucuresti și ne-am cunoscut în Capitală. După care, și asta le zic tuturor,  soția a decorat-o (despre pensiunea turistică a lui Grig Chiroiu), a făcut totul în așa fel încât toată lumea ne spune „Domne, simt căldura aia” și eu mă bucur și le zic: „Soția are simțul frumosului, tot ce vedeți aici, ea a făcut” și multă lume mă întreabă dacă a studiat ceva de specialitate (...) și n-a făcut, așa este ea, întruchipează și dă naștere la tot ce e frumos. Acesta era secretul președintelui. (...) Ea încununează și înnobilează toate aceste lucruri, mai mult decât atât sunt și au fost anumite lucruri (...) unul dintre artizani, în afară de echipa noastră și colegii, a fost soția mea. Au fost momente în care eu a trebuit să iau niște decizii (...), și mereu m-a încurajat. Nu am mai întânit așa ceva până acum (...) Ea este cea care, știi că este vorba aceea, în spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie și mai puternică (...) este peste tot în jurul meu și al nostru” a spus celebrul producător.

Grig Chiroiu despre momentele dificile: „A prealuat ea, tacit”

Cred ca este nevoie de multă întelegere din partea unui partener, având în vedere că ești persoană publică, sunt și momente dificile, a afirmat Georgiana Ioniță-Toader.

„Sunt momente dificile, ea a stat si cu copii...în prima zi de școală, și a lui Mihnea și a Adinei, eu n-am fost acolo pentru că aveam filmare. Puteam să fiu deoarece eram și producător, dar am făcut aceste sacrificii pentru că știi cum e, eu trebuie să dau exemplu (...) și ea m-a înțeles, inclusiv lucrurile pe care le-am făcut, ea m-a înțeles, chiar și în privința lucrurilor care țin de elemente exterioare familiei noastre. M-a ajutat când au fost momente grele, a preluat ea, tacit”, a mai povestit  celebrul actor.

 

Vizionați emisiunea integral aici: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel