Mercur retrograd SCHIMBĂ TOT! Mare ATENȚIE! "Aveți GRIJĂ la aceste DATE. NU am cuvânt să descriu DUREREA pe care o vom simți"

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Claudia Wolff
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Claudia Wolff

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a vorbit despre Mercur Retrograd, fenomenul care schimbă tot

"Să aveți grijă la acest Mercur Retrograd și mai ales la aceste date: 
- 20 octombrie - Această opoziție ne face să nu mai ținem secrete, deci dacă vreți să mințiți nu o faceți! Pentru că dacă mințiți se va afla. Ce e mai trist, e că pe 20 de vor afla minciunile din trecut, așa că aveți grijă, așteptați-vă să se afle și faceți un plan de rezervă. Aveți planuri de rezervă pentru absolut orice. Mare grijă la 20 octombrie. 

- 25 octombrie - Eu v-aș recomanda să nu cumpărați mașini, electrocasnice, laptopuri, telefoane, că s-ar putea să nu funcționeze cum vă doriți și să stați cu ele la reparații. Dacă sunteți obligați să cumpărați ceva, verificați certificatul de garanție, termenul de valabilitate, verificați dacă ași citit bine oferta. Nu uitați de 25 octombrie! În afară de produce de achiziție, de taxe, de impozite, nu ne înțelegem între noi, e ca și cum comunicarea e arsă pe undeva, e un scrut circuit undeva", spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS. 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel