Mercur Retrograd în Fecioară de pe 23 august. Sfaturi pentru TOATE zodiile - VIDEO

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Azi, pe 23 august, Mercur părăsește semnul Leului și intră în Fecioară, până pe 15 septembrie 2023. Astrologul Daniela Simulescu ne spune prin ce vom trece în perioada următoare.

Mercur, cunoscut ca planeta comunicării, va intra într-o fază retrogradă în Fecioară între 23 august și 15 septembrie, deși efectele sale au început să se manifeste din 28 iulie și vor continua până pe 5 octombrie. Această perioadă coincide și cu retrogradarea lui Venus, care se va încheia pe 4 septembrie. Arhetipul Fecioarei aduce ajustări și îmbunătățiri, dar ne poate face și critici și exigenți, accentuând anxietatea. Vom fi înclinați să privim lucrurile cu un pragmatism crescut, evaluând eforturile și rezultatele în termeni clari și tangibili, dorind să maximizăm beneficiile cu o investiție minimă.

Berbec / Ascendent în Berbec

Pentru Berbec sau cei cu Ascendent în Berbec, această retrogradare va avea un impact major asupra Casei a 6-a, ceea ce implică precauție suplimentară în materie de sănătate. Autodiagnosticarea sau interpretarea greșită a informațiilor medicale de pe internet pot duce la anxietăți nejustificate. De asemenea, relațiile cu colegii de muncă pot fi tensionate, cu potențial pentru neînțelegeri, critici și bârfe. Este esențial să fii prudent în comunicare, evitând discuțiile nefructuoase și zvonurile. O reevaluare și ajustare a programului de lucru poate fi necesară pentru a evita haosul și pentru a gestiona mai eficient timpul și resursele.

Citește întreaga știre pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel