Mercur retrograd. Cum afectează cariera fiecărei zodii? Ghid de supravieţuire pentru fiecare semn

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Nastya Dulhiier
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Nastya Dulhiier

Adună fiecare brumă de răbdare pentru că vei avea nevoie! Ne pregătim de retrogradarea lui Mercur începând cu 27 septembrie, iar până pe 18 octombrie ne vom confrunta cu micile sale capricii. Confuzii mentale și probleme de comunicare sunt doar vârful gheţarului când vine vorba de ravagiile pe care acest tranzit ar putea să ni le provoace. Acestea fiind spuse, înțelegerea modului în care Mercur retrograd ar putea afecta viaţa noastră profesională este o necesitate.

Perioadele cu Mercur retrograd sunt cunoscute ca un timp al haosului cosmic și asta pentru că această mică, dar puternică planetă are control asupra tuturor lucrurilor de natură logistică. Gândirea, scrierea, comunicarea, calcularea, programarea și sincronizarea se încadrează în jurisdicția planetară a lui Mercur - deci, atunci când se retrogradează, poate avea în mod evident un impact major asupra carierelor noastre. Este obișnuit ca lucrurile să se oprească sau să lovească obstacole în acest timp, deci, mai degrabă decât să încearcă să depuneți noi eforturi sau să găsiți moduri noi de rezolvare, este un moment bun pentru a lua o pauză în care să revizuiţi proiectele recente sau pentru a rafina lucrurile pe care le-ați început deja la locul de muncă. Și acum este ușor să confundați sau să treceți cu vederea detaliile, așa că verificați din nou e-mailurile profesionale pentru greșeli și asigură-te că eşti clar pe lista de sarcini pentru a evita să îţi faceți din nou munca.

Citeşte aici, în detaliu, despre acest tranzit important: Mercur retrograd în Balanță, 27 septembrie-18 octombrie. Amintiri care dor

Acest Mercur retrograd are loc în Balanță, un semn de aer cu spirit social care corespunde echilibrului, problemelor legale și parteneriatelor. Acestea fiind spuse, efectele acestui retrograd vor fi deosebit de puternice atunci când vine vorba de a face față dinamicii relațiilor noastre de lucru și de a naviga în orice acorduri individuale. Fii extrem de precaut dacă finalizezi contracte sau semnezi orice lucru care este obligatoriu din punct de vedere juridic și fii foarte conștient de claritatea comunicării la locul de muncă - atât cu șeful tău şi colegii, cât și cu clienții tăi.

Există totuşi câteva lucruri pe care le poate face fiecare zodie ca să evite pe cât posibil momentele de confuzie sau tensiune aduse de Mercur retrograd, recomandate de editorii Bustle.com:

Cum afectează Mercur retrograd cariera fiecărei zodii


Berbec / ascendent în Berbec

Parteneriatele de afaceri și relațiile profesionale individuale sunt un accent important pentru tine în timpul acestui retrograd, deci este un moment important pentru a lucra la consolidarea comunicării în aceste domenii. Ai tendința de a lucra (și de a vorbi) rapid, dar graba în această perioadă ar putea duce la confuzie - deci, acordă-ţi timp pentru a te asigura că, dacă închei un acord cu cineva, ambele părți înțeleg pe deplin termenii.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel