Mercur RETROGRAD. Avertismentul astrologului: „Nu este momentul să forțezi nimic în această perioadă”. Lecția pe care trebuie să o învețe fiecare zodie

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Lecția lui Mercur retrograd pentru fiecare zodie

2023 începe și se termină cu Mercur retrograd în Capricorn!

Iată că finalul lui 2022 are o surpriză nu tocmai plăcută! Pe 29 decembrie, Mercur își va începe retrogradarea în semnul Capricornului, care va dura până pe 18 ianuarie. Dar atenție că efectele pot dura până pe 11 februarie!
Mercur retrograd în Capricorn vrea să te învețe că dacă visezi cu ochii deschiși, acel ideal nu are cum să se întâmple. O să-ți amâne planuri sau obiective ca să-ți dai seama că pur și simplu nu merge, mai ales că este și Marte retrograd în Gemeni până pe 12 ianuarie.

Nu este momentul să forțezi nimic în această perioadă, fiindcă nu vei obține rezultatele dorite. Ia în calcul și partea profesională. Privind din altă perspectivă acest Mercur retrograd, el își dorește să fim mai asumați pe acest plan și să nu mai visam cu ochii deschiși. Vorbește și despre decizii la nivel înalt, în ceea ce privește liderii cei mai importanți.

Iată cum ne va influența pe fiecare dintre noi!

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur va retrograda în casa a 10-a. Vor fi multiple ajustări în ceea ce privește planurile din zona profesională. Se reiau anumite discuții cu șefii sau cu persoanele cu autoritate din viața ta. Comunicarea va avea de suferit, fie ea online sau offline. Unele decizii mai vechi vor trebui regândite. Nu este cea mai bună perioadă pentru o schimbare de statut, ci mai degrabă pentru negocieri în acest sens. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur va retrograda în casa a 9-a. Începe o perioadă bună să îți mai dai încă o șansă în ceea ce privește educația. Să reiei examenele pe care nu le-ai trecut, să te înscrii la un curs, să reiei un curs. Nu tot ce zboară se mănâncă! Discuțiile cu oamenii mai deștepți sau mai înțelepți nu trebuie luate ca atare. De asemenea, astrele îți recomandă să fii mai atent la călătoriile făcute. Mai ales în momentul achiziției biletelor sau în timpul acestora. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, va retrograda în casa a opta. Și cum și Marte este în continuare retrograd în semnul tău, cu siguranță te vei distra! Și la propriu, și la figurat! Va trebui să înveți din nou diferența între conștient și inconștient. Îți vor prii discuțiile profunde despre unele subiecte mai greu de digerat: frica de moarte, neputința, lipsa controlului. În plus, vei relua și unele negocieri. Mai ales dacă este vorba de fonduri comune. 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel