Mercur retrograd 2021. Un hop important în acest an. Zodiile vor avea probleme

Data publicării:
Daniela Simulescu, sursa foto DC News
Descriere foto: Daniela Simulescu, sursa foto DC News

În perioada 30 mai - 23 iunie 2021, Mercur va retrograda în semnul Gemenilor.

Toate perioadele de retrogradare ale lui Mercur din 2021 se vor petrece în semnele de Aer.

„Vorbele și acțiunile noastre vor avea de fiecare mai multe sensuri”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews. „Vom fi tentați să credem ce ni se spune, însă va fi nevoie să căutăm argumente”, a adăugat astrologul.

De asemenea, „să nu uităm că, pe durata retrogradării, Mercur va face un careu cu Neptun, aspect ce provoacă zăpăceală, probleme ale memoriei, dar și diverse blocaje”, a mai transmis Daniela Simulescu, care a realizat o emisiune specială, la DCNewsTV, despre retrogradarea lui Mercur în Gemeni. 

Aproape de Mercur retrograd, sub semnul lui Neptun
„Ne apropiem de retrogradarea lui Mercur și va fi o retrogradare foarte interesantă. Săptămâna aceasta este sub semnul lui Neptun, iar când intervine Neptun nu avem control asupra a nimic. Suntem așa, în aer, în ceață, pe un norișor, nu ne dăm seama unde suntem, ce se întâmplă, nu vedem bine. Când intervine planeta aceasta, strică foarte mult. Cu Neptun, rămânem în capul nostru și trăim mai mult în filmele noastre decât în realitate. Evităm să confruntăm oameni și situații, de frică. Astfel, ținem în noi, rămânem înăuntrul nostru, ne facem filme și ne creăm tot felul de scenarii - ăsta e Neptun. Și când intervine Neptun, ne supărăm pe oameni, pe situații, neștiind adevărul și judecându-i pentru ce se întâmplă în capul nostru”, a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Vezi continuarea pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel